Producătorul brandului Cocorico a semnat cu mai multe bănci

Producătorul brandului Cocorico a semnat cu mai multe bănci
Profit.ro
Profit.ro
scris 9 aug 2024

Grupul AAylex ONE, unul dintre principalii jucători din industria de produse alimentare din România, deținătorul brandului Cocorico, a semnat o facilitate de credit sindicalizată în valoare de 20 de milioane de euro pentru susținerea activității operaționale a Companiei și a dezvoltării în același trend, din ultimii ani. 

Tranzacția a fost coordonată de CEC Bank, care a acționat în calitate de lider coordonator, agent de facilitate și de garanții. CEC Bank acordă deținătorului brandului Cocorico 10 milioane de euro. Alpha Bank acordă tot 10 milioane de euro, în timp ce Exim Banca Românească acționează în calitate de garant în numele și în contul statului. Creditul este acordat cu posibile trageri în euro sau lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Forțele armate din Europa de Est se luptă să recruteze tineri, în contextul războiului din Ucraina CITEȘTE ȘI Forțele armate din Europa de Est se luptă să recruteze tineri, în contextul războiului din Ucraina
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Recent, AAylex ONE a lansat un parteneriat cu Auchan Retail România și un nou concept de restaurante ce vor fi amplasate în exteriorul hipermarketurilor Auchan.

În luna martie 2022, AAylex ONE a semnat o facilitate de credit sindicalizat, în valoare de 431 milioane lei, coordonată de un sindicat format din cinci bănci, respectiv OTP Bank România, aranjor principal și coordonator, CEC Bank și EximBank, în calitate de aranjori principali, și cu participarea First Bank și International Investment Bank.

AAylex ONE deține fabrici cu o capacitate anuală de peste 100.000 tone de carne.

Compania are peste 2.500 de angajați și afaceri anuale de peste 200 milioane euro.

Donald Trump vrea să aibă un cuvânt de spus în politica monetară a băncii centrale, dacă va deveni președinte CITEȘTE ȘI Donald Trump vrea să aibă un cuvânt de spus în politica monetară a băncii centrale, dacă va deveni președinte

În anul 1982, Grupul AAylex și-a început existența cu ferma avicolă din Buzău, ulterior acesta fiind dezvoltat și consolidat, prin crearea de facilități noi, achiziționarea anumitor unități de producție precum și dezvoltarea de unități de producție de tip greenfield. În anul 2021 a fost creată corporația agro-alimentară AAylex ONE SA.

Grupul include companii cu activități complementare, cum ar fi AAylex Agro Cooperativa Agricolă, al cărei obiect de activitate este fabricarea de hrană animală, sau AAylex Group LTD, care are ca obiect de activitate comercializarea de produse Cocorico pe piața Regatului Unit. 

viewscnt
Afla mai multe despre
aaylex one
credite