VIDEO Israelul a lansat atacuri aeriene asupra unor ținte militare din Iran

VIDEO Israelul a lansat atacuri aeriene asupra unor ținte militare din Iran
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 08:05

Armata israeliană a lansat atacuri aeriene asupra unor ținte militare din Iran. Statele Unite au fost notificate de Israel înaintea declanșării operațiunii. Iranul este pregătit să răspundă „agresiunii” israeliene, anunță agenția semi-oficială iranianță Tasnim.

După mai multe ore, armata israeliană a anunțat încheierea atacului, precizând că au fost vizate facilități de producere a rachetelor.

Urmărește-ne și pe Google News
Lipsa de angajați duce la măsuri extreme în special la magazinele mici. În weekend, patronii lucrează ei înșiși, taie din program sau pur și simplu închid. \ CITEȘTE ȘI Lipsa de angajați duce la măsuri extreme în special la magazinele mici. În weekend, patronii lucrează ei înșiși, taie din program sau pur și simplu închid. "Expații nu știu o boabă românește, nu înțeleg nici măcar ce scrie pe etichetă.”
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Iranul confirmă că Israelul a lovit centre militare din trei provincii.

Cartierul general al Apărării Aeriene Naționale al Iranului a declarat că Israelul a atacat centre militare din provinciile Teheran, Khuzestan și Ilam, scrie News.ro.

Acesta a transmis: „Sistemul integrat de apărare aeriană a urmărit și contracarat cu succes această acțiune agresivă, deși au fost cauzate pagube limitate în unele locații, iar dimensiunile acestui incident sunt în prezent în curs de investigare”.

Forțele de Apărare a Israelului (IDF) au spus că atacurile sunt un răspuns la acțiunile Iranului, care „ataca fără încetare” Israelul din 7 octombrie „pe șapte fronturi – inclusiv atacuri directe din teritoriul iranian”, conform CNN.

„Capacitățile noastre defensive și ofensive sunt pe deplin mobilizate”, a anunțat armata. armata.

„Vom face tot ce este necesar pentru a apăra statul Israel și poporul Israel”, se mai arată în mesaj.

ANAF București vrea să angajeze inspectori, șoferi și electricieni CITEȘTE ȘI ANAF București vrea să angajeze inspectori, șoferi și electricieni

Decizia Israelului de a lovi ceea ce a descris drept ținte militare iraniene sâmbătă dimineața a venit după săptămâni de deliberări în cadrul cabinetului său de securitate cu privire la natura și amploarea unui astfel de atac, au declarat oficialii israelieni, citați de CNN.

În cele din urmă, Israelul a ales să lovească doar ținte militare. Un oficial israelian a spus că sunt ținte „care au reprezentat o amenințare sau ar putea reprezenta o amenințare”.

Un al doilea oficial israelian a descris decizia ca fiind rezultatul unui „proces decizional foarte aprofundat”.

viewscnt
Afla mai multe despre
atac
iran
israel