Proprietarul WordPress le dă 30.000 dolari unor angajați să demisioneze

Proprietarul WordPress le dă 30.000 dolari unor angajați să demisioneze
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 12:02

Compania din spatele platformei de site-uri și de comerț online WordPress și WooCommerce, Automattic, disponibilizează 159 de angajați, potrivit TechCrunch.

Aproximativ 8,4% din forța de muncă a companiei care gestionează WordPress au acceptat pachete de despăgubire pentru demisie.

Urmărește-ne și pe Google News
Secetă în Amazon: Cea mai gravă situație din 1902 CITEȘTE ȘI Secetă în Amazon: Cea mai gravă situație din 1902
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Acestea constau în 30.000 dolari sau 6 luni de salariu, suma mai mare dintre cele două opțiuni, dar angajații care au ales să demisioneze nu se vor mai putea angaja înapoi în Automattic, arată StartUp Cafe.

Majoritatea (80%) din cei care au ales să plece din companie lucrau în divizia de Ecosistem/WordPress, iar ceilalți 20% veneau de la afacerea Cosmos, care constă în aplicațiile Pocket Casts, Day One, Tumblr și Cloudup.

Angajații au plecat în urma disputei dintre Automattic cu WP Engine, un alt furnizor de servicii care se bazează pe resursele open-source WordPress.org.

McDonald’s lansează în SUA un sandwich foarte așteptat, pentru o perioadă limitată CITEȘTE ȘI McDonald’s lansează în SUA un sandwich foarte așteptat, pentru o perioadă limitată

Directorul companiei, Matt Mullenweg, a declarat acum aproape două săptămâni că WP Engine este un „cancer pentru WordPress”, ca mai apoi Automattic să interzică furnizorului terț accesul la WordPress.org.

WP Engine, la rândul ei, a dat în judecată compania și pe CEO-ul Mullenweg, acuzându-i de „abuz de putere”, extorsiune și susținând că directorul are conflicte de interese în gestionarea WordPress ca proiect open-source.

viewscnt
Afla mai multe despre
wordpress
demisie
bani