Epson intră în restructurare

Epson intră în restructurare
Profit.ro
Profit.ro
scris 13 iul 2024

Compania niponă Seiko Epson Corp intenționează să-și reducă numărul de angajați din străinătate și să-și consolideze unitățile de producție, în încercarea de a reduce costurile, a afirmat directorul general Yasunori Ogawa.

Compania din Japonia, care produce imprimante și scannere, vrea să-și reducă costurile într-un moment în care birourile iau măsuri pentru a folosi mai puțină hârtie, noează agenția de presă Kyodo.

Urmărește-ne și pe Google News
Cazul Puiu Popoviciu - Curtea de Apel București critică dur modul în care a fost condamnat:erori fundamentale de raționament, interpretări trunchiate, acuzații speculative, abordare inchizitorială. Parchetul trădează o ignorare fundamentală a legii civile CITEȘTE ȘI Cazul Puiu Popoviciu - Curtea de Apel București critică dur modul în care a fost condamnat:erori fundamentale de raționament, interpretări trunchiate, acuzații speculative, abordare inchizitorială. Parchetul trădează o ignorare fundamentală a legii civile

Epson intenționează să închidă în 2027 unitatea sa care produce semiconductori în Singapore și să mute unele operațiuni în Myanmar și Indonezia, a declarat Ogawa, arată Agerpres.

Acesta a explicat că Epson nu intenționează să facă concedieri în Japonia dar nu a dorit să precizeze câte locuri de muncă din străinătate vor fi desființate.

Ogawa a adăugat că firma vrea să colaboreze Rapidus Corp, care intenționează să producă în Japonia cipuri de ultimă generație

. EXCLUSIV Investitori redutabili, precum fondatorul Animax, CEO-ul TerraBisco, foștii proprietari 7Card și șeful Certinvest, dar și un ex-secretar de stat în Finanțe își unesc forțele pentru a deveni principali jucători în agricultură CITEȘTE ȘI EXCLUSIV Investitori redutabili, precum fondatorul Animax, CEO-ul TerraBisco, foștii proprietari 7Card și șeful Certinvest, dar și un ex-secretar de stat în Finanțe își unesc forțele pentru a deveni principali jucători în agricultură

Condus de Seiko Epson Corporation din Japonia, grupul Epson are peste 80.000 de angajați în 86 de companii din întreaga lume.

Cu sediul la Amsterdam (Olanda), Epson Europe BV este sediul central regional al grupului pentru Europa, Orientul Mijlociu, Rusia și Africa.

viewscnt
Afla mai multe despre
epson
videoproiectoare
piata
vanzari
unitati