VIDEO Interviu SUCIU POPA: „Despre energie, business și ce am mai făcut în ultima vreme”

VIDEO Interviu SUCIU POPA: „Despre energie, business și ce am mai făcut în ultima vreme”
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 17 iun 2024

Într-un interviu acordat în exclusivitate echipei Legal Marketing, Miruna Suciu, Managing Partner Suciu Popa ne împărtășește momentele cheie ale uneia dintre cele mai rezonante societăți de avocatură din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

În pas cu evoluțiile din domeniul energiei și o vigilență contantă, societatea a adunat în portofoliu de-a lungul timpului cazuri ce se adresează atât sectoarelor tradiționale, cât și activităților upstream și downstream în sectorul petrol și gaze naturale. Printre clienții Suciu Popa se află investitori și producători internaționali, precum și societăți naționale de top.

Suciu Popa își păstrează o poziție ascendentă în topul elitelor avocaturii pe plan național și internațional, ca lider pe ariile M&A, Energy, Dispute Resolution. Despre menținerea acestor poziții, despre leadership și parteneriate, ne vorbește preț de câteva minute cea care este descrisă de către un renumit director mondial drept: „o avocată remarcabilă, a cărei expertiză, profesionalism și dedicare în serviciul clienților, cimentează în continuare reputația Suciu Popa drept o forță, un lider în profesia de avocat.”

viewscnt
Afla mai multe despre
sucu popa
legal marketing