Impactul finanțărilor asupra firmelor antreprenoriale românești

Impactul finanțărilor asupra firmelor antreprenoriale românești
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 31 mai 2024

Adrian-Cătălin Bulboacă, Managing Partner la Bulboacă & Asociații SPARL, a abordat tematica finanțărilor în 2023 și perspectivele pentru 2024 la CFO Conference din Cluj-Napoca.

Adrian Bulboacă a evidențiat diversitatea oportunităților de finanțare, de la extinderea capacităților de producție, până la achiziția de companii și expansiunea internațională a firmelor antreprenoriale românești. A subliniat că în 2024, finanțatorii vor varia de la bănci, la fonduri de investiții și a discutat despre provocările comune în accesarea fondurilor, inclusiv complexitatea documentației și costurile ridicate. Acesta a menționat și despre maturizarea companiilor românești, necesară pentru accesarea finanțărilor mai substantiale, dar a atras atenția și asupra limitărilor impuse de structurile sindicalizate, care pot restricționa agilitatea antreprenorială.

Urmărește-ne și pe Google News

Înființată ca urmare a unui spin-off al biroului din București al unei firme Magic Circle, Bulboacă și Asociații are unul din cele mai puternice branduri de pe piața avocaturii din România, cu o mentalitate de tipul băncilor de investiții si cu experiență preponderentă în finanțări & restructurări, fuziuni & achiziții, insolvențe & litigii și dreptul muncii. Bulboacă și Asociații este implicată în unele din cele mai sensibile și solicitante tranzacții sau spețe, adeseori foarte greu de realizat sau soluționat, unde stăruința, pasiunea și determinarea avocaților, alături de know-how-ul juridic și de business specific, joacă un rol absolut fundamental. Firma oferă consultanță instituțiilor financiare, fondurilor, companiilor, structurilor lor de conducere sau acționarilor cu privire la situații esențialmente critice. Când clienții Bulboacă & Asociații întâmpină o dificultate majoră, de neimaginat sau de nesurmontat, experiența avocaților firmei arată că și atunci există șanse reale pentru a se face o tranzacție sau pentru a se soluționa o speță.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
adrian-cătălin bulboacă
antreprenori