Firma regională de avocatură CEE Attorneys își dezvăluie noua identitate vizuală în urma procesului de rebranding

Firma regională de avocatură CEE Attorneys își dezvăluie noua identitate vizuală în urma procesului de rebranding
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 iun 2024

În peisajul în continuă schimbare al economiei globale, în care tehnologia revoluționează atât afacerile cât și interacțiunile cu clienții, firma regională de avocatură CEE Attorneys a anunțat finalizarea procesului de rebranding inițiat la începutul acestui an. Această inițiativă strategică reprezintă o metamorfoză completă a identității corporative a firmei, reflectând angajamentul nostru față de inovație și o mai bună aliniere la exigențele clienților noștri din toate domeniile de.

În acest proces, am fost ghidați de activitate o serie de notiuni avangardiste, create pentru a ilustra  evoluția firmei în ultimii zece ani, valorile și viziunea noastră pentru viitor. Conceptele creative și eleganța modernă a designului ilustrează atribute precum capacitatea de a opera eficient și integrat la nivel internațional, cu o înțelegere profundă a piețelor locale, soluții juridice clare și pragmatice, comunicare transparentă, flexibilitate și echilibrul între costuri și beneficii, focus-ul pe adaptarea noilor tehnologii în beneficiiul clienților noștri”, a declarat Michal Martinák, Partener fondator al CEE Attorneys.

Urmărește-ne și pe Google News

În acest proiect regional CEE Attorneys a colaborat cu agenția Work & Hugs din Slovacia, a cărei creativitate, flexibilitate și concentrare au asigurat finalizarea cu succes a inițiativei de rebranding, care se distinge prin:

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

· Eleganță modernă: Noul CEE Attorneys are elemente de design moderne, elegante și sofisticate,  care reflectă abordarea noastră orientată spre viitor în peisajul global al serviciilor juridice. Liniile simple, paleta de culori rafinată și tipografia minimalistă ilustrează ideea de claritate și autoritate în domeniul juridic din regiune.

· Digitalizare: Rebrandingul pune accentul pe o prezență online puternică, printr-un site web prietenos și vizual atractiv și prin utilizarea platformelor digitale pentru a facilita interacțiunea cu clienții. Caracteristicile interactive și strategia noastră de conținut ne poziționează drept o firmă orientată spre tehnologie, accesibilă și centrată pe client.

· Integrare regională, specific local: Brandul nostru evidențiază expertiza noastră internațională subliniind totodată înțelegerea aprofundată a specificului piețelor locale. Aceste perspective se reflectă în materialele de marketing, comunicarea cu clienții și identitatea vizuală, imaginile și mesajele consolidând ideea de echipe integrate de profesioniști experimentați și excelente competențe juridice.

· Abordare centrată pe client: Noua identitatea sugereaza faptul că CEE Attorneys este un brand empatic, receptiv și sintonizat cu nevoile clienților noștri. Serviciile personalizate, comunicarea  transparentă și o identitate vizuală modernă, accesibilă transmit angajamentul nostru a construi parteneriate cu clienții bazate pe încredere și respect reciproc.

Toate aceste elemente ilustrează un brand agil, coerent și convingător, care reflectă foarte bine cine suntem și încotro ne îndreptăm. De asemenea, atributele noii identități ne ajută să ne consolidăm poziționarea în regiune ca firmă de avocatură de elită, dedicată inovației, satisfacției clienților și practicilor transparente și flexibile”, a completat Nicolae Ursu, Partener al biroului din România al CEE Attorneys și unul dintre coordonatorii proiectului de rebranding.

Despre CEE Attorneys:

CEE Attorneys este o firmă internațională de avocatură cu prezență în Europa, parte a rețelei recunoscute global Interact Law. Echipa noastră de avocați experimentați, echipată cu cunoștințe aprofundate în industrie și o înțelegere nuanțată a particularităților juridice locale, consiliază clienții în toate domeniile avocaturii de business, precum drept corporativ și M&A, tehnologie, imobiliare, banking, finanțe, litigii și arbitraj, sectorul public și dreptul muncii. Atributele, calitatea serviciilor și profesionalismul echipelor CEE Attorneys au alimentat dezvoltatea noastră continuă și ne-a adus recunoașterea din partea The Legal 500 EMEA ca o firmă de elită în arii de practică precum drept comercial, M&A, imobiliare și construcții, litigii, TMT (tehnologie, media și telecomunicații).

CEE Attorneys a fost fondată  în 2015 ca un simbol al creativității și excelenței. Inițiată cu viziunea de a remodela practica avocaturii de afaceri în regiune, CEE Attorneys s-a transformat într-o firmă modernă care îți propune să redefinească standardele în domeniu atât în CEE, cât și Europa de Vest. De-a lungul ultimului deceniu, CEE Attorneys a colaborat cu firme de top la nivel global, devenind o firmă de avocatură internațională full-service, cu servicii integrate ce răspund optim exigențelor clienților din toate industriile.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
cee attorneys
rebranding