Filip & Company a asistat AGISTA în vânzarea întregii sale participații deținute în cadrul Dendrio Solutions și creșterea participației în Fort

Filip & Company a asistat AGISTA în vânzarea întregii sale participații deținute în cadrul Dendrio Solutions și creșterea participației în Fort

Alexandru Bîrsan, partener și coordonator al departamentului de Fuziuni, achiziții și piețe de capital al Filip & Company

Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris astăzi, 12:18

Firma de avocatură Filip & Company a asistat fondul de investiții AGISTA, parte din Grupul Impetum, în procesul de semnare a contractelor de vânzare a întregii sale participații deținute în cadrul Dendrio Solutions către Bittnet Systems S.A., și, respectiv, de achiziție a unui nou pachet de acțiuni în compania de cybersecurity Fort S.A., listată pe piața AeRO. În urma acestei operațiuni de schimb, Agista își va crește participația în Fort S.A., devenind astfel acționar majoritar (alături de Impetum Investments). Tranzacția este condiționată de obținerea aprobării din partea Comisiei pentru Examinarea Investițiilor Străine Directe.

“Creșterea focusului AGISTA pe teza de investiție privind securitatea cibernetică este o mișcare excelentă, armonizată cu tendințele macro și cu oportunitățile de piață și cu mare potențial de creștere pe viitor. Suntem convinși că vom mai auzi vești bune despre Fort și investiția clienților noștri. Ne bucurăm că am avut din nou ocazia să le fim alături și le mulțumim pentru încredere și pentru colaborarea excelentă”, a declarat Alexandru Bîrsan, partener și coordonatorul departamentului de Fuziuni și Achiziții din cadrul Filip & Company. 

Urmărește-ne și pe Google News

Echipa Filip & Company, coordonată de Alexandru Bîrsan (partener, M&A), le-a inclus pe Olga Niță (partener, M&A), Roxana Diaconu (senior associate, M&A) și Anca Bădescu (associate, M&A).

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Avocații Filip & Company au avut roluri importante în multe dintre tranzacțiile semnificative de fuziuni & achiziții din România. Fie că este vorba despre privatizări, tranzacții de private equity, venture capital sau growth capital sau alte fuziuni și achiziții complexe, de foarte multe ori, cel puțin una dintre părți a primit consultanță juridică din partea Filip & Company. Totodată, avocații Filip & Company sunt clasați pe primul loc în cele mai prestigioase directoare internaționale – Chambers and Partners și Legal 500 în practica de Fuziuni și achiziții atât la nivel de echipă cât și individual.

Filip & Company

Filip & Company este una din societățile de avocatură de top din România care furnizează asistență de cea mai înaltă calitate în toate ramurile de drept relevante pentru afaceri care operează în România sau care vizează România. Specializați în proiecte complexe care implică o abordare inovativă, avocații Filip & Company au experiență elocventă în mai multe domenii, cum ar fi infrastructură și concesiuni, fuziuni și achiziții, energie, drept societar, imobiliar, concurență, finanțări și piață de capital dar și dreptul muncii, protectia datelor cu caracter personal, protectia consumatorilor sau a mediului. De asemenea, firma de avocatură asigură asistență și reprezentare în litigii și arbitraje cu implicații semnificative pentru afacerile clienților. Mai multe detalii despre domeniile de expertiză și echipa Filip & Company găsiți pe www.filipandcompany.com.

Un material Legal Marketing

viewscnt
Afla mai multe despre
agista
filip & company