Tranzacție în avocatura din România - Kinstellar vrea să preia o casă de avocatură

Tranzacție în avocatura din România - Kinstellar vrea să preia o casă de avocatură
Profit.ro
Profit.ro
scris 1 aug 2024

Casa de avocatură Kinstellar vrea să preia biroul din România al avocaților germani de la Noerr, formată din SPRL Menzer & Bachmann - Noerr și Noerr Finance & Tax SRL, tranzacția fiind în analiza Consiliului Concurenței.

În 2021, Kinstellar a preluat biroul DLA Piper din Kiev, marcând retragerea companiei de pe piața ucraineană.

Urmărește-ne și pe Google News
VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete! CITEȘTE ȘI VIDEO PROFIT NEWS TV - Să ajutăm business-ul. Cristian Bărhălescu, Organizația Mamaia-Constanța: Litoralul este pregătit să facă față oricăror restricții, la prețuri bune. Statul trebuie însă să sprijine un sector vital, nu a investit nici în toalete!
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Fondată în 1992 la Praga, Kinstellar a devenit pe deplin independentă când s-a desprins de compania-mamă Linklaters, în 2008. În prezent are birouri în România, Kazahstan, Serbia, Slovacia, Ungaria, Ucraina, Turcia, Republica Cehă, Bulgaria și Uzbekistan.

Biroul Noerr din România, fondat în anul 1998, oferă clienților soluții juridice, financiare, fiscale și de management. 

Polonezii de la bValue caută oportunități de investiții în România. Milioane de euro vor fi investite CITEȘTE ȘI Polonezii de la bValue caută oportunități de investiții în România. Milioane de euro vor fi investite

Noerr, cu sediul în Munchen, fondată în 1950, operează astăzi 15 birouri în Germania, Spania, Regatul Unit și Statele Unite, precum și în Europa Centrală și de Est, având peste 500 de avocați, consultanți fiscali, contabili autorizați și consultanți de afaceri.

În 2022 a fost a doua cea mai mare firmă de avocatură germană independentă după venituri, după Hengeler Mueller, devenind a șasea firmă de avocatură europeană ca mărime după venituri.

viewscnt
Afla mai multe despre
kinstellar
noerr