Italienii de la Gi Group numesc un nou Country Manager în România

Italienii de la Gi Group numesc un nou Country Manager în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 5 sep 2024

Compania de servicii integrate de resurse umane Gi Group România o numește pe Mădălina Soldan în funcția de Country Manager.

Printre prioritățile sale în noua funcție extinderea prezenței companiei în regiunile cheie, precum regiunea Moldovei și a Bucureștiului.

Urmărește-ne și pe Google News
 Thomas Cook, cel mai vechi brand de turism din lume, cumpărat de eSky Group CITEȘTE ȘI Thomas Cook, cel mai vechi brand de turism din lume, cumpărat de eSky Group
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Odată cu numirea sa, Mădălina Soldan îl înlocuiește pe Tiziano Rodolfo Roseto, care va continua în rolul său principal de Chief Regional Officer – Europa de Est și ca CEO Bulgaria&Ucraina, urmând ca din 2025 să extindă prezența Gi Group Holding și în alte țări din Europa de Est.

Gi Group a preluat în 2020 operațiunile locale ale rivalului polonez Work Service

Italienii sunt prezenți în România din 2009, când au preluat pachetul majoritar de acțiuni al firmei de recrutare și consultanță Barnett McCall Recruitment. Compania furnizează servicii de resurse umane, având o rețea de zece birouri la nivel național.

În România grupul are birouri în București (sediul central), Arad, Brașov, Cluj-Napoca, Iași, Oradea, Pitești și Timișoara și oferă servicii prin intermediul a 4 divizii (Gi Group, Grafton, Gi BPO, TACK/TMI și Wyser) care plasează peste 5.000 de candidați pe an în piața muncii.

Cu sediul central în Milano, Italia, Gi Group este activ în 30 de țări din întreaga lume și coordonează activitatea a peste 6.000 de angajați, oferind suport partenerilor de business, prin furnizare informațiilor precise cu privire la piața forței de muncă. Gi Group Holding, prin toate mărcile sale cheie, oferă servicii pentru aproximativ 20.000 de companii și generează venituri de 3,3 miliarde de euro, fiind a cincea companie de personal ca mărime din Europa și a 16-a din lume.

viewscnt
Afla mai multe despre
gi group
work service group
recrutare personal
servicii recrutare angajati
achizitie