Creștere de 54% a acțiunilor Guild Esports, susținută de David Beckham, după anunțarea intenției de a accepta oferta de preluare făcută de DCB Sports din California

Creștere de 54% a acțiunilor Guild Esports, susținută de David Beckham, după anunțarea intenției de a accepta oferta de preluare făcută de DCB Sports din California
Profit.ro
Profit.ro
scris 6 aug 2024

Acțiunile Guild Esports, susținută de David Beckham, au crescut cu peste 54%, după ce firma de jocuri sportive online a declarat că intenționează să accepte o ofertă de preluare din partea companiei de administrare a investițiilor DCB Sports din California, transmite Reuters.

Detaliile financiare ale tranzacției nu au fost dezvăluite de Guild Esports, care săptămâna trecută a declarat că ”explorează în mod activ” o serie de opțiuni care să îi permită să-și onoreze obligațiile pe termen scurt, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Mars vrea să cumpere producătorul Pringles CITEȘTE ȘI Mars vrea să cumpere producătorul Pringles
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Acțiunile companiei de jocuri sportive, care a debutat la sfârșitul anului 2020 cu o capitalizare de piață de 41,2 milioane de lire sterline (52,6 milioane de dolari), au scăzut cu aproximativ 99% de atunci.

”În cazul în care tranzacția se va finaliza, DCB Sports își va asuma și va administra marca Guild, va sprijini viitoarele cerințe de capital de lucru pentru afacerile private, va oferi capital continuu suficient pentru a-i permite să opereze pe o platformă financiară stabilă”, a declarat compania cotată la Londra, într-un comunicat.

Posibila tranzacție include toate activele și asumarea pasivelor, a spus compania, adăugând că aceasta ar fi prima investiție a DCB Sports în sporturi electronice.

Fostul căpitan de fotbal al Angliei Beckham este acționar fondator și în prezent al șaselea ca mărime la Guild, cu o participație de 3,05%, potrivit datelor LSEG.

viewscnt
Afla mai multe despre
dcb sports
guild esports