Peste 18 ore în tren. Au plecat miercuri seara din Timișoara și vor ajunge în Mangalia joi la prânz. Explicațiile CFR Călători

Peste 18 ore în tren. Au plecat miercuri seara din Timișoara și vor ajunge în Mangalia joi la prânz. Explicațiile CFR Călători

Foto dreamstime.com

Profit.ro
Profit.ro
scris joi, 11:46

Un tren care circulă între Timișoara Nord și Mangalia și care a plecat miercuri ajunge la destinație cu o întârziere de peste cinci ore. Compania CFR Călători afirmă că această întârziere a fost cauzată de avarierea locomotivei după ce a lovit un copac căzut pe linie, o defecțiune la un vagon și lipsa de tensiune în firul de contact, pe un tronson, din cauza furtunilor.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Potrivit CFR Călători, trenul IR 1992 Timișoara Nord (pl 17:51) – Mangalia (sos 09:28), cu plecare din Timișoara Nord în 26 iunie, va sosi la destinație cu o întârziere semnificativă, de peste 300 de minute, arată News.ro.

Programul circulației pe Transalpina - prelungit CITEȘTE ȘI Programul circulației pe Transalpina - prelungit

”Principalele cauze care au condus la această întârziere sunt: lovirea unui copac aflat în gabaritul liniei ce a condus la avarierea locomotivei și a necesitat schimbarea acesteia; remedierea unei defecțiuni apărute la un vagon; lipsă tensiune în firul de contact dintre stațiile Balota și Tamna din cauza fenomenelor meteorologice”, a transmis sursa citată.

Reprezentanții CFR Călători au precizat că, în stația Fetești, călătorilor li se va oferi apă.

viewscnt
Afla mai multe despre
cfr calatori
mangalia
timisoara