Percheziții în Olt și Teleorman într-un dosar de evaziune fiscală

Percheziții în Olt și Teleorman într-un dosar de evaziune fiscală
Profit.ro
Profit.ro
scris 12 sep 2019

Polițiștii cercetează două persoane bănuite de evaziune fiscală, joi dimineașă fiind desfășurate 13 percheziții domiciliare în Olt și Teleorman, în vederea probării activității infracționale.

”În această dimineață, polițiștii Serviciului de Investigare a Criminalității Economice din Olt, sub coordonarea unui procuror din cadrul Parchetului de pe lângă Tribunalul Olt, efectuează 13 percheziții pe raza județelor Olt și Teleorman, la domiciliile unor persoane fizice și la sediile sociale ale unor persoane juridice, într-un dosar în care se efectuează cercetări sub aspectul săvârșirii infracțiunii de evaziune fiscală”, anunță Poliția Română.

Urmărește-ne și pe Google News
Legea turismului, schimbată: Turiștii vor fi taxați în plus pentru cazare CITEȘTE ȘI Legea turismului, schimbată: Turiștii vor fi taxați în plus pentru cazare
Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

În perioada 2010 - 2016, doi bărbați, de 21 și de 52 de ani, ambii din orașul Drăgănești - Olt, fiind administratori la mai multe societăți comerciale, ar fi înregistrat în evidențele contabile ale acestora facturi fiscale de achiziții mărfuri, care nu aveau la bază operațiuni reale. Totodată, aceștia nu ar fi evidențiat în documentele contabile veniturile obținute în totalitate, scrie News.ro.

Prin această modalitate, cei doi ar fi creat bugetului de stat un prejudiciu în valoare de aproximativ 1.500.000 de lei.

6 persoane urmează să fie duse la sediul Inspectoratului de Poliție Județean Olt, în vederea audierii și dispunerii măsurilor legale.

Activitățile se desfășoară cu sprijinul luptătorilor Serviciului pentru Acțiuni Speciale Olt.

viewscnt
Afla mai multe despre
evaziune fiscală
perchezitii