VIDEO Focus 18 - O mamă disperată cere ajutor de la autoritățile din România

VIDEO Focus 18 - O mamă disperată cere ajutor de la autoritățile din România
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iul 2024

Detalii cutremurătoare, o poveste dramatică și totul despre cum trece o mamă prin calvarul vieții ei.  O echipă a știrilor Focus a stat de vorbă, sub protecția anonimatului, cu o româncă a carei povestea pare ireală. Joi, 11 iulie, la FOCUS 18, telespectatorii Prima TV vor fi martorii strigătului de ajutor adresat de româncă către autoritățile de la București. O situație de viață ce pare desprinsă din filme. O mamă care  își caută disperată dreptatea, după ce partenerul de viață i-a răpit copilul din Germania și l-a dus în țara lui de origine, Tunisia.

Românca se află de 2 ani în Tunisia, țară în care a ajuns disperată să își găsească și recupereze copilul. « Mi-este foarte frică, vă zic sincer, am nopți de când nu dorm. Vreau să știu, se poate că România să mă ajute? Că acest copil este român, are certificat, are pașaport.»

Urmărește-ne și pe Google News

Într-o țară în care femeile nu sunt egale cu bărbații, fără un loc de muncă și trăind din banii trimiși de familia din România, care o susține și cu avocați și toate demersurile, românca nu renunță să lupte și să spere. Strigătul ei a ajuns și la autoritățile române.

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

La ce amenințări sunt supuse ea și familia sa, cum i-a fost răpit copilul, ce declarații face sora ei și ce răspuns a primit de la autoritățile din România, aflați la Focus 18, într-un reportaj în exclusivitate, joi, 11 iulie, de la ora 18.00. 

viewscnt
Afla mai multe despre
focus
prima tv
rapire