VIDEO Polițiștii din Vama Veche, “cazați” într-un sediu nou. Cât a costat?

VIDEO Polițiștii din Vama Veche, “cazați” într-un sediu nou. Cât a costat?
Profit.ro
Profit.ro
scris duminică, 12:01

Polițiștii punctului din Vama Veche au un sediu nou, reabilitat și modernizat, începând de sâmbătă, o investiție de peste 330.000 lei.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

"În urma acestor investiții, polițiștii specializați în investigații criminale dispun de spații adecvate pentru audierea persoanelor și analizarea probelor. De asemenea, polițiștii din structurile de ordine publică beneficiază de condiții optime pentru efectuarea controlului corporal și al bagajelor", informează un comunicat al Ministerului Afacerilor Interne (MAI), citat de Agerpres.

Polițiștii pot întocmi actele de cercetare penală într-un mediu corespunzător, efectua verificări detaliate în bazele de date și pot desfășura și alte activități circumscrise activităților de menținere a ordinii și siguranței publice, în cadru corespunzător.

"Mă aflu aici împreună cu colegii din conducerea Ministerului Afacerilor Interne, ai Inspectoratului de Poliție Județean Constanța și Secției 2 Vama Veche - 2 Mai de Poliție din cadrul IPJ Constanța, pentru a vizita noul sediu al Secției 2 de Poliție Vama Veche - 2 Mai. Intenționăm să extindem această dotare cu o construcție în spatele sediului existent, și el nou, pe fonduri europene, în perioada care urmează", a declarat ministrul Afacerilor Interne, Cătălin Predoiu, cu ocazia evaluării condițiilor din noul sediu.

El a amintit că întreg dispozitivul de ordine publică și siguranță din județul Constanța a fost suplimentat, pe durata sezonului estival, cu aproximativ 1.000 de cadre - polițiști, polițiști de frontieră, pompieri salvatori, jandarmi, specialiști din toate domeniile.

"Eu le urez colegilor mult succes, sunt convins că știu ce au de făcut, îmi doresc să își îndeplinească aceste misiuni din plin, cu onoare, în cooperare cu cetățenii și în slujba lor. Am foarte mare încredere în ei", a mai spus Predoiu.

viewscnt
Afla mai multe despre
mai
sediu
vama veche