Transfer bugetar de la Finanțe pentru plata pensiilor majorate

Transfer bugetar de la Finanțe pentru plata pensiilor majorate
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 21:09

Ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, anunță luni că instituția pe care o conduce a procesat deschiderea de credite bugetare pentru ca 10,6 miliarde de lei să plece astăzi către Casa Națională de Pensii, pentru asigurarea plății tuturor pensiilor majorate iar diferența de până la 12,5 miliarde lei va fi virată pentru celelalte drepturi de asistență socială.

”Un nou transfer important de fonduri realizat de Ministerul Finanțelor: am procesat deschiderea de credite bugetare pentru ca 10,6 miliarde de lei să plece astăzi către Casa Națională de Pensii, pentru asigurarea plății tuturor pensiilor majorate. Diferența de până la 12,5 miliarde lei va fi virată pentru celelalte drepturi de asistență socială”, a scris ministrul Finanțelor, Marcel Boloș, pe Facebook.

Urmărește-ne și pe Google News

Ministrul mai spune că acum, echipele de la Casa Națională de Pensii și Poșta Română vor continua procesul de repartizare a fondurilor, astfel încât plățile să se facă la timp. ”Ca de fiecare dată, cu respect pentru seniorii României!”, adaugă Boloș.

Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
viewscnt
Afla mai multe despre
marcel bolos
transfer bugetar
pensii
ministerul finantelor
casa de pensii