O cantitate ”apreciabilă” de cablu de cupru, furată de la Cupru Min

O cantitate ”apreciabilă” de cablu de cupru, furată de la Cupru Min
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:06

O cantitate „apreciabilă” de cablu de cupru a fost sustrasă dintr-un depozit al companiei cu capital de stat Cupru Min SA Abrud, iar autoritățile au deschis un dosar penal.

Potrivit unui comunicat, Cupru Min a confirmat „existența unei investigații a autorităților abilitate din județul Alba, în urma sesizării privind sustragerea unei cantități apreciabile de cablu de cupru, dintr-un depozit al companiei, de către persoane necunoscute”.

Urmărește-ne și pe Google News
DOCUMENT România, Grecia și Bulgaria au cerut Bruxelles-ului suprataxarea celor mai ieftini producători de energie, precum și a traderilor, măsură în vigoare la noi până la eliminarea plafonării CITEȘTE ȘI DOCUMENT România, Grecia și Bulgaria au cerut Bruxelles-ului suprataxarea celor mai ieftini producători de energie, precum și a traderilor, măsură în vigoare la noi până la eliminarea plafonării
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Reprezentanții companiei precizează că cercetările sunt la început și, ca atare, comunicarea de date despre dosarul penal deschis în acest caz este prematură, scrie Agerpres.

„Orice informații interpretate eronat sau zvonuri vehiculate ar putea dăuna bunului mers al anchetei. Cupru Min va exprima un punct de vedere de îndată ce situația investigației o va permite”, se mai arată în comunicat.

Cupru Min SA este o companie de stat care exploatează zăcământul de la Roșia Poieni, unde se află 60% din rezervele de cupru ale României. Concentratul extras de Cupru Min este dintr-un zăcământ de tip porfiric, care, pe lângă cupru, conține și alte metale.

viewscnt
Afla mai multe despre
cupru min
furt