Escrocherie în numele Bursei București. Metoda folosită

Escrocherie în numele Bursei București. Metoda folosită
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 15:52

Bursa de Valori București și Depozitarul Central atenționează că, în ultima perioada, persoane necunoscute își atribuie în mod mincinos calitatea de angajați ai acestor structuri și contactează telefonic investitori și deținători de instrumente financiare.

BVB și Depozitarul Central avertizează că persoanele respective le solicită informații personale investitorilor, potențialilor investitori și deținătorilor de instrumente financiare.

Urmărește-ne și pe Google News
Undă verde: PPC, care a preluat afacerile locale ale Enel, cumpără primul sistem de energie fotovoltaic plutitor la scară largă din România. Acord de 700 milioane euro CITEȘTE ȘI Undă verde: PPC, care a preluat afacerile locale ale Enel, cumpără primul sistem de energie fotovoltaic plutitor la scară largă din România. Acord de 700 milioane euro
Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii
28 noiembrie - Profit Financial.forum

Totodată, le cer să-și instaleze aplicații pentru telefoane mobile prin care să obțină acces la conturile bancare ale acestora, arată StartUP Cafe.

„Mai mult, aceste persoane fac trimitere la site-urile companiilor noastre, www.bvb.ro și www.roclear.ro sau folosesc, în cadrul canalelor de comunicare, identitatea noastră (logo, date de identificare precum numele oficiale, adresa, nr. de înregistrare la Registrul Comerțului etc.) pentru a da credibilitate demersului și a induce în eroare potențialele victime”, se arată în comunicat.

BVB și DC solicită oamenilor să nu dea curs sub nicio formă solicitărilor primite din partea acestor persoane.

FOTO Blocul Aro, proiectat de nepotul lui Ion Creangă, intră în consolidare, cu fonduri naționale nerambursabile. Cinematograful Patria, loc emblematic pentru București din 1935 - închis de aproape 10 ani așteptând lucrarea CITEȘTE ȘI FOTO Blocul Aro, proiectat de nepotul lui Ion Creangă, intră în consolidare, cu fonduri naționale nerambursabile. Cinematograful Patria, loc emblematic pentru București din 1935 - închis de aproape 10 ani așteptând lucrarea

„BVB și DC nu solicită și nu vor solicita date cu caracter personal și nici instalarea unor aplicații pentru telefoanele mobile în scopul  obținerii unor sume de bani sau realizării oricăror tipuri de tranzacții. Mai mult, BVB nu are dreptul să contacteze nicio persoană pentru a-i propune să investească la bursă, singura modalitate de a investi în companii listate la BVB este deschiderea unui cont de tranzacționare la unul dintre intermediarii autorizați, lista acestora fiind disponibilă” pe site-ul Bursei.

viewscnt
Afla mai multe despre
escrocherie
bvb