Netanyahu, după ce o dronă a vizat reședința sa: Tentativa Hezbollahului de a ne asasina pe mine și pe soția mea a fost o greșeală gravă

Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 00:45

Premierul israelian Benjamin Netanyahu a reacționat, sâmbătă, în social media, după ce reședința sa privată din Caesarea a fost vizată de o dronă. Netanyahu a notat, pe X, că Iranul și acoliții săi vor „plăti un preț greu”, adăugând că Israelul va continua să „elimine teroriștii și pe cei care îi trimit”.

“Tentativa de astăzi a Hezbollahului, agent al Iranului, de a ne asasina pe mine și pe soția mea a fost o greșeală gravă. Acest lucru nu mă va împiedica pe mine sau statul Israel să continuăm războiul nostru just împotriva dușmanilor noștri pentru a ne asigura viitorul, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Israelul a aruncat sâmbătă pliante peste Gaza care arată trupul lui Sinwar și un mesaj adresat Hamas CITEȘTE ȘI Israelul a aruncat sâmbătă pliante peste Gaza care arată trupul lui Sinwar și un mesaj adresat Hamas
Evenimente
24 octombrie - IMM-urile, oxigen pentru România
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Spun Iranului și apropiaților săi din axa răului:

Oricine încearcă să le facă rău cetățenilor Israelului va plăti un preț greu.

Vom continua să eliminăm teroriștii și pe cei care îi trimit.

Ne vom aduce ostaticii acasă din Gaza.

Și ne vom aduce în siguranță la casele lor cetățenii care locuiesc la frontiera noastră de nord.

Israelul este hotărât să își atingă toate obiectivele de război și să schimbe realitatea de securitate din regiunea noastră pentru generațiile viitoare.

Împreună vom lupta

și cu ajutorul lui Dumnezeu -

împreună vom învinge”, este mesajul lui Netanyahu.

Reacțlui Netanyahu vine după ce sâmbătă au apărut informații conform cărora reședința sa din nordul Israelului ar fi fost vizată de o dronă. Prim-ministrul și soția sa, Sara, nu erau acolo în acel moment.

viewscnt
Afla mai multe despre
benjamin netanyahu
israel
razboi
hezbollah