Isus, balenă, bacon și eoliene, insolitul într-o Americă în campanie

Isus, balenă, bacon și eoliene, insolitul într-o Americă în campanie
Profit.ro
Profit.ro
scris 31 aug 2024

Candidații sunt tot mai inventivi pentru a ajunge la alegători, fără teamă de ridicol, imprudență sau intimitate, cu un pic mai bine de două luni înaintea alegerilor prezidențiale americane, relatează AFP.

AFP prezintă o serie de situații insolite din campanie, asupera cărora urmează să revină săptămânal până la 5 noiembrie, ziua alegerilor, scrie News.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Rețeaua socială X, blocată în Brazilia CITEȘTE ȘI Rețeaua socială X, blocată în Brazilia
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

DACĂ ISUS AR NUMĂRA

După Donald Trump, ”dacă Isus Cristos ar coborî pe Pământ și ar număra voturile”, el ar obține o victorie în California.

”Cu alte cuvinte, dacă am avea o persoană cinstită care să numere voturile”, candidatul ar putea umfla statul - care a votat cu democrații în fiecare scrutin prezidențial din 1991 încoace.

”Credeți?”, i-a replicat cel care-l intervieva, fostul star de televiziune Dr Phil.

CAP DE BALENĂ

După ce a aflat că o balenă a eșuat pe o plajă, fostul candidat independent Robert F. Kennedy Jr s-a repezit la fața locului să o decapiteze și să ia capul cetaceului acasă, potrivit fiicei sale. Ea a povestit această anecdotă familială, care a avut loc în anii '90, într-un interviu pe care l-a acordat în 2012 li care a reapărut săptămâna aceasta.

Nepotul președintelui asasinat ”JFK”, care s-a retras vinerea trecută din cursa prezidențială și l-a susținut pe Donald Trump, a provocat deja greață, mai înainte, în campanie, pe tema animalelor.

El a dezvăluit că un vierme i-a ros o parte din creier și că a aruncat un pui de urs mort în Central Park.

PASIUNE FAȚĂ DE BURLANE

Arată-mi în ce stare-ți ții burlanele și-ți spun cine ești.

Partenerul de cursă al Kamalei Harris, Tim Walz, a declarat într-un video postat pe TikTok că starea burlanelor unei case spune mult despre proprietar.

”Încerc să nu judec, dar când văd un jgheab bine întreținut, asta spune mult despre cineva”, mărturisește el.

Iar odată cu venirea toamnei, guvernatorul din Minnesota dă sfaturi de bricolaj: o ”apărătoate de jgheab”, care lasă să trează apa, dar nu și frunzele moarte.

Engie - mesaj în România pentru astăzi: Mulțumim pentru răbdare, ne revedem curȃnd, cu energie nouă! CITEȘTE ȘI Engie - mesaj în România pentru astăzi: Mulțumim pentru răbdare, ne revedem curȃnd, cu energie nouă!

MAI MULT VÂNT, MAI PUȚIN BACON

Mănânci mai puțin bacon? După Donald Trump e din cauza eolienelor.

La un eveniment de campanie în Wisconsin, candidatul republican a desfășurat o argumentare greu de înțeles, făcând o legătură între consumul de bacon și energia eoliană.

”Știți, asta a fost cauzată de energia lor oribilă. Vântul... vor vânt peste tot”, a criticat miliardarul.

DACĂ E SĂ FACI POLITICĂ, TREBUIE SĂ SPARGI OUĂ

Spargi un ou cu o mână și inflamezi Internetul.

Într-un video care a devebnit viral, candidata democrată Kamala Harris sparge în mod perfect un ou de marginea unui bol de salată cu dreapta.

Acest talent i-a impresionat pe internauți și a părut s-o amuze pe candidată când a fost catalogată drept o ”pro”.

viewscnt
Afla mai multe despre
alegeri
sua