FOTO Elena Lasconi a fost aleasă președinte al USR

FOTO Elena Lasconi a fost aleasă președinte al USR
Profit.ro
Profit.ro
scris miercuri, 13:28

Elena Lasconi a fost votată de membrii USR președinte al formațiunii, în urma unui scrutin care a avut loc pe parcursul a două zile. Aceasta a declarat că de astăzi începe reconstrucția USR și vor lucra mai uniți și mai determinați ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democrației din România.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Elena Lasconi a făcut declarații după finalizarea votului intern, ea afirmând că ”poate nu e întâmplător că a câștigat alegerile astăzi, de Ziua Drapelului”, scrie News.ro.

Românii vor putea sărbători \ CITEȘTE ȘI Românii vor putea sărbători "Ziua de Curățenie Națională". Când va fi și ce va presupune

”Se astăzi începe reconstrucția USR și vom lucra mai uniți și mai determinați ca niciodată, pentru că în joc este pierderea democrației din România”, a afirmat aceasta.

”Sunt mândră că sunt româncă iar eu sărbătoresc prin fapte drapelul României în fiecare zi. Și m-aș bucura ca în această țară să îl fluturăm cu toții,în Piața Universității, la Iași, Constanța, la Satu Mare, în România de dincolo de granițele țării și să ne bucurăm împreună de victoria echipei naționale de fotbal”, a mai spus Elena Lasconi. 

viewscnt
Afla mai multe despre
elena lasconi
usr