FOTO Ciucă, întâlnire neprevăzută cu Ursula von der Leyen pe Aeroportul din Chișinău

FOTO Ciucă, întâlnire neprevăzută cu Ursula von der Leyen pe Aeroportul din Chișinău
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 21:18

Președintele Senatului, Nicolae Ciucă, liderul PNL, spune că a avut "o întâlnire neprevăzută" cu președintele Comisiei Europene, Ursula von der Leyen, pe Aeroportul din Chișinău. ”Deși a fost o discuție scurtă, am reușit să atingem subiecte esențiale pentru România și regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european și cooperarea în securitatea energetică”, a arătat el.

”Astăzi, într-o întâlnire neprevăzută pe aeroportul din Chișinău, am avut plăcerea de a discuta cu Ursula von der Leyen, președinta Comisiei Europene. Deși a fost o discuție scurtă, am reușit să atingem subiecte esențiale pentru România și regiune, precum sprijinul Moldovei pe drumul european și cooperarea în securitatea energetică”, a afirmat Nicolae Ciucă.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ DOCUMENT Proiectul PSD privind avansul care poate fi solicitat cumpărătorului de către un dezvoltator imobiliar. Limită de avans, chiar și cu asigurare CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ DOCUMENT Proiectul PSD privind avansul care poate fi solicitat cumpărătorului de către un dezvoltator imobiliar. Limită de avans, chiar și cu asigurare
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Președintele Senatului a adăugat: ”Astfel de momente ne reamintesc cât de importante sunt dialogul și parteneriatele solide cu UE”.

Nicolae Ciucă s-a aflat, miercuri, la Chișinău, unde s-a întâlnit cu președintele Republicii Moldova, Maia Sandu.

FOTO Ciucă, întâlnire neprevăzută cu Ursula von der Leyen pe Aeroportul din Chișinău

viewscnt
Afla mai multe despre
ciuca
ue