Ciolacu: Președintele României să aibă un consiliu economic consultativ cu cei mai importanți oameni de afaceri. Președintele să caute nu avioane pentru luxul său, ci pentru delegații economice

Ciolacu: Președintele României să aibă un consiliu economic consultativ cu cei mai importanți oameni de afaceri. Președintele să caute nu avioane pentru luxul său, ci pentru delegații economice
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 20:20

Premierul Ciolacu a profitat de participarea la evenimentul de marcare a 160 de ani de la înființarea Camereri de Comerț și Industrie a României pentru a spune că își dorește ca Președintele României să aibă la Palatul Cotroceni un Consiliu Economic Consultativ, din care să facă parte cei mai importanți reprezentanți ai mediului antreprenorial. 

”Vreau să construim împreună o țară în care Președintele României să aibă la Palatul Cotroceni un Consiliu Economic Consultativ cu întâlniri lunare. Un Consiliu din care să facă parte cei mai importanți reprezentanți ai mediului antreprenorial din România, alături de analiști economici, de experți ai mediului anrtreprenorial din România, alături de uncționari ai statului român. Asta înseamnă cu adevărat să faci echipă cu oamenii de business ai României pentru binele țării”, a susținit Marcel Ciolacu.

Urmărește-ne și pe Google News
FOTO Au fost semnate contractele pentru construcția stadioanelor ”Gheorghe Hagi\ CITEȘTE ȘI FOTO Au fost semnate contractele pentru construcția stadioanelor ”Gheorghe Hagi" și ”Nicolae Dobrin”
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

Acesta a afăugat că șeful statului nu ar trebui să caute avioane pentru ”luxul său personal”, ci pentru deegații economie puternice.

”Vă propun să construim o țară în care, atunci când pleacă în deplasări externe, Președintele României să caute nu avioane pentru luxul său personal, ci să ceară aeronave cât mai încăpătoare pentru delegații economice puternice, cum fac liderii statelor europene dezvoltate”, a mai spuys candidatul social-democrat la funcția de șef al statului.

viewscnt
Afla mai multe despre
ciolacu
președinte
consiliu
consultativ
antreprenori
cotroceni
avion
lux
delegație
economic