VIDEO Disney a anunțat când lansează Frozen 3

VIDEO Disney a anunțat când lansează Frozen 3
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2024

Disney a anunțat că cel de-al treilea episod al francizei sale de succes „Regatul de gheață/ Frozen” va fi lansat în cinematografe în 24 noiembrie 2027, în jurul Zilei Recunoștinței.

Lansat în 2013, primul episod, inspirat dintr-un basm de Andersen, a urmărit călătoria Annei pentru a o găsi pe sora ei Elsa, care se lupta cu puterile necontrolate ale gheții care îi permiteau să creeze gheață și zăpadă.

Urmărește-ne și pe Google News
HARTĂ Metrorex anunță devierea traficului rutier în zona 1 Mai pentru lucrări la M6 CITEȘTE ȘI HARTĂ Metrorex anunță devierea traficului rutier în zona 1 Mai pentru lucrări la M6
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Filmul a fost un succes mondial în special datorită hitului „Le tIt Go”. „Frozen” a devenit filmul de animație cu cele mai mari încasări din istorie, aproape 1,3 miliarde de dolari la nivel mondial, scrie News.ro.

Premiat cu Oscarul pentru cel mai bun film de animație în 2014, acesta a inspirat deja o continuare în 2019. În acest al doilea opus, viața de zi cu zi a Elsei este dată peste cap atunci când cele patru elemente (pământ, apă, foc și aer) amenință să îi distrugă orașul.

În noiembrie 2023, șeful Disney, Bob Iger, a anunțat, de asemenea, că o a patra parte a „Frozen” era pregătită de studiouri. Potrivit publicației americane Variety, compozitorii Kristen Anderson-Lopez și Robert Lopez, care au scris hiturile pentru film, vor scrie melodiile pentru aceste două noi filme.

În afară de „Frozen 3”, Disney a dezvăluit și data de lansare a unui nou film Pixar, „Hoppers”, programat pentru 6 martie 2026. Acesta spune povestea unei tinere care folosește tehnologia pentru a înțelege gândurile animalelor.

viewscnt
Afla mai multe despre
frozen 3
disney