VIDEO Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video „Fatal Fury: City of the Wolves”.

VIDEO Cristiano Ronaldo va apărea în jocul video „Fatal Fury: City of the Wolves”.
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 18:27

Cristiano Ronaldo a distribuit un teaser video pe contul său X prin care anunță colaborarea în viitorul joc video de lupte al SNK, „Fatal Fury: City of the Wolves”.

„Ceva interesant se apropie”, a scris starul portughez pentru a însoți teaserul.

Urmărește-ne și pe Google News

Videoclipul de 30 de secunde se deschide cu un teren de fotbal și coridoarele unui stadion, înainte de a apărea cuvintele „Un jucător legendar se alătură unui joc legendar”, urmate de numărul 7, scrie News.ro.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank, Transgaz
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Următoarea secvență arată literele C și apoi R fiind proiectate pe ecranul gigant al stadionului. Spotul se încheie cu o ușă de fier pe care scrie „Fatal Fury: City of the Wolves”, sugerând că CR7 este în jocul video, probabil ca personaj de luptă.

Jocul video, care va fi lansat pe 24 aprilie 2025, este deja disponibil pentru precomandă. Deși această colaborare poate părea surprinzătoare, ea poate fi cu siguranță explicată prin faptul că portughezul joacă în liga saudită din 2023, când a semnat pentru Al-Nassr.

SNK, care produce seria de jocuri video Fatal Fury, a fost cumpărată aproape în întregime în 2022 de prințul moștenitor al Arabiei Saudite.

viewscnt
Afla mai multe despre
cristiano ronaldo
fatal fury