TABEL Topul celor mai fericite orașe din lume. România a intrat la categoria bronz cu două orașe

TABEL Topul celor mai fericite orașe din lume. România a intrat la categoria bronz cu două orașe
Profit.ro
Profit.ro
scris luni, 12:27

Institute of Quality of Life a publicat top 250 al celor mai fericite orașe din lume în anul 2024, împărțite în trei categorii: aur, argint și bronz.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

România a intrat la categoria bronz cu orașele Cluj-Napoca și Brașov, pe locurile 195 și 220. Chișinăul se află pe locul 191, arată G4Media.

VIDEO Disney a lansat un film cu Donald Duck, primul după 63 de ani CITEȘTE ȘI VIDEO Disney a lansat un film cu Donald Duck, primul după 63 de ani

Au fost luați în calcul factori precum educația, politicile favorabile incluziunii, economia, mobilitatea, protecția mediului, accesul la zone verzi sau inovarea.

Ținând cont de acești factori, orașele au primit un punctaj format din cinci componente. Primele 37 de orașe din clasament au fost trecute la categoria aur, cele situate pe locuri 38-100 au intrat la categoria argint, iar următoarele până la 250 la bronz.

FOTO & VIDEO Automobilul Jaguar, creat inițial pentru Regele Mihai și care i-a aparținut Principelui Nicolae, nu a atins la Londra prețul cerut de vânzător CITEȘTE ȘI FOTO & VIDEO Automobilul Jaguar, creat inițial pentru Regele Mihai și care i-a aparținut Principelui Nicolae, nu a atins la Londra prețul cerut de vânzător

TABEL Topul celor mai fericite orașe din lume. România a intrat la categoria bronz cu două orașe

Pe ultimul loc din top este plasat orașul Johannesburg (Africa de Sud).

Clasat pe locul 195, Cluj-Napoca a obținut un punctaj total de 1291,7, iar Brașov, aflat pe locul 220, are un punctaj de 1249,7.

VIDEO Prima țară din istoria modernă rămasă fără ghețari CITEȘTE ȘI VIDEO Prima țară din istoria modernă rămasă fără ghețari

Chișinău, capitala Republicii Moldova, este clasată pe locul 191, cu 1310,4.

Clasamentul integral poate fi văzut AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
orase
fericire