FOTO Mbappe a cumpărat vila deținută de Gareth Bale la Madrid pentru 11 milioane de euro

FOTO Mbappe a cumpărat vila deținută de Gareth Bale la Madrid pentru 11 milioane de euro
Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2024

Presa spaniolă anunță că atacantul francez Kylian Mbappé a finalizat cumpărarea vilei ocupate de Gareth Bale pe vremea când acesta evolua la Real Madrid. Valoarea tranzacției: 11 milioane de euro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Vila este situată în La Finca, un cartier privat din Pozuelo de Alarcon, la periferia vestică a capitalei spaniole. Întreaga zonă este foarte sigură, arată news.ro.

Compania Neuralink a lui Elon Musk caută o a doua persoană care să testeze implantul neuronal CITEȘTE ȘI Compania Neuralink a lui Elon Musk caută o a doua persoană care să testeze implantul neuronal

Kylian Mbappé este acum proprietarul reședinței de 1.200 de metri pătrați, care include un mic teren de golf și o parcare acoperită cu șase locuri. Reședința luxoasă dispune, de asemenea, de unsprezece băi, șapte dormitoare și o sală de cinema.

Potrivit publicației Ok, Gareth Bale, care a plecat de la Real Madrid în 2022, cerea 13 milioane de euro pentru a-și vinde proprietatea. Prin urmare, Kylian Mbappé a întors negocierile în avantajul său, mai ales că va profita de o lege de scutire fiscală de care beneficiază persoanele care investesc în comunitatea madrilenă (dacă nu au fost rezidente în Spania în ultimii cinci ani).

FOTO Un bărbat de 80 ani a câștigat la Loto peste 725.000 de euro cu un bilet de 10 lei CITEȘTE ȘI FOTO Un bărbat de 80 ani a câștigat la Loto peste 725.000 de euro cu un bilet de 10 lei

Zvonul privind achiziționarea unei proprietăți de către Kylian Mbappé circulă de ceva timp. La începutul lunii mai, presa spaniolă a relatat că Fayza Lamari, mama și reprezentanta jucătorului, ar fi fost de acord cu achiziționarea a două case în comunitatea madrilenă.

Deși nu a anunțat oficial unde va merge după ce a plecat de la PSG. presa internațională a scris în repetate rânduri că Mbappe va ajunge la Real.

FOTO POATE FI VĂZUT AICI

viewscnt
Afla mai multe despre
mbappe
madrid
fotbal
vila