FOTO Madonna a vizitat situl arheologic Pompei și va susține un proiect dedicat tinerilor

FOTO Madonna a vizitat situl arheologic Pompei și va susține un proiect dedicat tinerilor
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 aug 2024

Starul pop Madonna a vizitat vineri seara Pompei, unde s-a întâlnicu un grup de adolescenți și copii care participă la proiectul "Visez să zbor", promovat de parcul arheologic cu scopul de a implica comunitatea locală în viața culturală a sitului din patrimoniul mondial UNESCO.

”Proiectul susținut cu atâta generozitate de Madonna, este strategic pentru Pompei, deoarece se adresează oamenilor care trăiesc în acest minunat și complex teritoriu, în special tinerilor, și îi face protagoniști ai unei experiențe cu care ne-am dorit. să demonstrăm că arta și cultura ne pot schimba cu adevărat viețile. Desigur, nu mi-am imaginat niciodată, când am început în 2021, printre mii de dificultăți, că vom ajunge la asta, dar, evident, să visezi să zbori chiar funcționează: îi mulțumesc din suflet Madonei pentru generozitatea, viziunea și umanitatea ei, care vor fi o mare sursă de inspirație să mergem mai departe”, a arătat directorul parcului arheologic Pompei, Gabriel Zuchtriegel.

Urmărește-ne și pe Google News
STUDIU Schimbări biomoleculare majore în organism între 40 și 60 de ani. Recomandările medicilor CITEȘTE ȘI STUDIU Schimbări biomoleculare majore în organism între 40 și 60 de ani. Recomandările medicilor
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Starul pop, care vizitează zona pentru a-și sărbători cea de-a 66-a aniversare, a decis să sprijine proiectul, care are un cost anual de 250.000 de euro, informează agenția italiană de presă ANSA, citată de Agerpres. Întregul sezon 2024/2025 a fost finanțat prin intermediul fundației sale Ray of Light.

FOTO Madonna a vizitat situl arheologic Pompei și va susține un proiect dedicat tinerilor

Ajuns la cea de-a patra ediție, proiectul implică tinerii în punerea în scenă a unui spectacol de teatru clasic la Teatrul Mare din Pompei.

Madonna a vizitat situl împreună cu directorul acestuia, Gabriel Zuchtriegel, și anturajul său format din aproximativ 30 de persoane. 

viewscnt
Afla mai multe despre
madonna
pompei
vizita
italia
proiect
tineri
aniversare