Kamala Harris și-a prezentat planul economic: Vom dezvolta o economie a oportunităților! Stimulente fiscale pentru cumpărarea de locuințe, controlul prețurilor la alimente, anularea unor datorii

Kamala Harris și-a prezentat planul economic: Vom dezvolta o economie a oportunităților! Stimulente fiscale pentru cumpărarea de locuințe, controlul prețurilor la alimente, anularea unor datorii
Profit.ro
Profit.ro
scris 17 aug 2024

Construirea a 3 milioane de locuințe noi în patru ani, introducerea unui stimulent fiscal pentru constructorii de locuințe destinate celor care cumpără pentru prima dată și interzicerea la nivel federal a prețurilor exagerate la produsele alimentare, se numără printre măsurile incluse în liniile generale ale programului economic anunțat de vicepreședinta americană și candidata democrată la alegerile prezidențiale americane din noiembrie, Kamala Harris.

Kamala Harris a detaliat câteva dintre propunerile sale, printre care reduceri de impozite pentru majoritatea americanilor, interzicerea ”scumpirilor” de către comercianții cu amănuntul și construcția de mai multe locuințe accesibile.

Urmărește-ne și pe Google News

”Împreună, vom dezvolta ceea ce eu numesc o economie a oportunităților”, a spus ea. ”Dezvoltarea clasei de mijloc va fi unul dintre obiectivele principale ale președinției mele, pentru că eu cred cu tărie că atunci când clasa de mijloc este puternică, America este puternică”, a adăuga Harris, potrivit News.ro.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
FOTO Campanie de înșelăciuni pe e-mail. Escrocii trimit citații false cu însemnele unor instituții din România în care victimele sunt acuzate de infracțiuni grave CITEȘTE ȘI FOTO Campanie de înșelăciuni pe e-mail. Escrocii trimit citații false cu însemnele unor instituții din România în care victimele sunt acuzate de infracțiuni grave

La un evenimentul de campanie din Carolina de Nord, Kamala Harris le-a spus susținătorilor că economia SUA este puternică, dar prețurile sunt încă prea mari.

Kamala Harris a declarat că, dacă va fi aleasă la Casa Albă, se va concentra în continuare pe clasa de mijloc.

Pe lângă construirea a 3 milioane de locuințe noi în patru ani, introducerea unui stimulent fiscal pentru constructorii de locuințe destinate celor care cumpără pentru prima dată și interzicerea la nivel federal a prețurilor exagerate la produsele alimentare, Kamala Harris dorește să reducă costurile asistenței medicale și să anuleze datoriile medicale.

Vicepreședintele democrat s-a angajat, de asemenea, să introducă un nou credit fiscal de până la 6.000 de dolari (5.437 de euro) pentru familiile cu copii nou-născuți.

De asemenea, ea a preluat promisiunea de campanie a președintelui american Joe Biden, care se angajase să nu majoreze impozitele pentru persoanele care câștigă 400 000 de dolari sau mai puțin pe an.

VIDEO Startup-ul românesc Sessions, obligat să dea Bucureștiul pe Silicon Valley în căutare de finanțare, ratează a doua plată a salariilor și lansează o rundă rapidă de strângere de fonduri: Ghici ce ? Nu renunțăm! CITEȘTE ȘI VIDEO Startup-ul românesc Sessions, obligat să dea Bucureștiul pe Silicon Valley în căutare de finanțare, ratează a doua plată a salariilor și lansează o rundă rapidă de strângere de fonduri: Ghici ce ? Nu renunțăm!

Kamala Harris, care a declarat că va dezvălui mai multe detalii despre programul său economic în următoarele săptămâni, speră să se distingă de rivalul său republican Donald Trump.

Fostul președinte american a propus, în special, impunerea de noi taxe vamale generale asupra importurilor.

viewscnt
Afla mai multe despre
kamala harris
plan
economie
locuințe
stimulente
fiscal
alimente
preț
datorii
anula
sua