eMAG, cel mai mare retailer online local, rămâne pe minus

eMAG, cel mai mare retailer online local, rămâne pe minus
scris 10 iun 2019

Compania Dante International, administratorul eMAG, cel mai mare retailer online local, a înregistrat anul trecut o pierdere de 44,7 milioane de lei, de la 111,3 milioane de lei în 2017, la un volum al afacerilor de 4,24 miliarde de lei, în urcare cu 28% față de anul precedent.

Creanțele societății au urcat cu 60,6%, la 263,8 milioane de lei, iar datoriile cumulează 1,27 miliarde de lei, în creștere cu 16,3% față de 2017.

Urmărește-ne și pe Google News

Disponibilitățile Dante Internațional s-au dublat anul trecut, la 298,3 milioane de lei.

Stanciu, eMAG: Ne dorim să ne listăm CITEȘTE ȘI Stanciu, eMAG: Ne dorim să ne listăm

La finele lunii mai, omul de afaceri Iulian Stanciu a anunțat că grupul de firme eMAG a înregistrat în 2018 o cifră de afaceri de 4,77 miliarde de lei, în creștere cu 17,5% față de anul precedent.

Rezultatele au fost susținute de extinderea ofertei de produse, de creșterea numărului de clienți în toată regiunea și de investițiile în angajați, logistică, tehnologie și dezvoltare internațională. eMAG România a consemnat afaceri de 3,17 miliarde de lei, cu 23% mai mult față de 2017.

Vânzările eMAG în România, Bulgaria, Ungaria și ale FashionDays, controlată de Dante, au avansat cu 28%, la 4,24 miliarde de lei.

Dante International este controlată de grupul sud-african Naspers și Iulian Stanciu, cu o participație de circa 20%.

Grupul eMAG include Dante International (eMAG Romania), Depanero, Conversion Marketing, Sameday Courier (Delivery Solutions), PC Garage, eMAG Bulgaria, eMAG Ungaria și eMAG Polonia.

viewscnt
Afla mai multe despre
emag
dante international
rezultat
afaceri
datorii