Spotify oferă, din nou, acces la versuri tuturor utilizatorilor

Spotify oferă, din nou, acces la versuri tuturor utilizatorilor
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 31 iul 2024

Utilizatorii care folosesc versiune gratuită de Spotify pot, din nou, să acceseze un număr nelimitat de versuri ale melodiilor în fiecare lună.

Spotify s-a răzgândit și, după ce a limitat accesul utilizatorilor care nu plătesc abonament la versurile melodiilor în urmă cu câteva luni, acum le dă acces acestora, din nou, la versuri.

Urmărește-ne și pe Google News

În luna mai, pentru a forța cât mai mulți utilizatori ai versiunii gratuite să treacă la o versiune pe bază de abonament, Spotify limita accesul la versurile melodiilor.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
TikTok lansează o funcție de căutare a muzicii prin fredonare CITEȘTE ȘI TikTok lansează o funcție de căutare a muzicii prin fredonare

Astfel, cei care foloseau versiunea cu reclame, care nu necesită plata unui abonament lunar, nu mai puteau să acceseze decât versurile a maxim trei melodii în decursul unei luni.

Acum, la mai puțin de trei luni distanță, Spotify anunță eliminarea restricțiilor și dă, din nou, acces liber la versurile melodiilor utilizatorilor care nu plătesc abonament.

Compania nu oferă o explicație pentru aceste schimbări într-un timp atât scurt. Cert este că Spotify se pregătește să lanseze un abonament mai scump decât cele de până acum, care să includă acces la o calitate mai bună a sunetului.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
muzică
versuri
streaming