Spotify confirmă planurile pentru lansarea unui abonament care va include sunet superior

Spotify confirmă planurile pentru lansarea unui abonament care va include sunet superior
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 24 iul 2024

În cadrul celei mai recente conferințe trimestriale cu investitorii, CEO-ul Daniel Ek a spus că Spotify a început lucrul la un nou plan, care va include sunet lossless.

Prin această declarație, Ek confirmă zvonurile care au circulat în ultimele luni - Spotify va lansa, în sfârșit, suport pentru sunet de o calitate mai bună, dar va cere bani în plus pentru acesta.

Urmărește-ne și pe Google News

Ek spune că viitorul abonament va oferi mai multe funcționalități suplimentare, pe lângă sunetul lossless, și va costa cu cinci dolari mai mult (cu referire la tarifele din Statele Unite).

Evenimente

11 septembrie - Maratonul Impactul fiscalitații în economie. Parteneri: ARB, CEC Bank, CITR
24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
Apple ar urma să reducă cheltuielile cu filmele și serialele originale CITEȘTE ȘI Apple ar urma să reducă cheltuielile cu filmele și serialele originale

Lucrul la noul plan este la început, spune șeful Spotify, ceea ce este ironic, ținând cont că au trecut mai mult de trei ani de când compania a anunțat că va lansa sunetul lossless.

Între timp, toate marile platforme de muzică prin streaming au ajuns să ofere această facilitate, mai puțin Spotify, care și-a permis, la umbra cotei mari de piață de care se bucură, să rămână în urma concurenței.

Apple Music și Amazon Music oferă sunet lossless din 2021 și nu au cerut banii în plus pentru această facilitate, în vreme ce Spotify, de trei ani caută o modalitate pentru a monetiza această opțiune fără a supăra prea tare utilizatorii.

viewscnt
Afla mai multe despre
spotify
streaming
muzică
lossless