Apple adaugă posibilitatea transferării listelor de melodii pe YouTube Music

Apple adaugă posibilitatea transferării listelor de melodii pe YouTube Music
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris 29 aug 2024

Într-o mișcare ce poate considerată atipic de deschisă pentru Apple, compania a lansat o funcție prin care utilizatorii își transfera listele de melodii din Apple Music pentru a le muta pe YouTube Music.

Abonații Apple Music își pot acum exporta playlist-urile pentru a le importa, apoi, în YouTube Music. Este pentru prima oară când Apple oferă o funcție prin care utilizatorii pot migra către unul dintre serviciile concurente.

Urmărește-ne și pe Google News

Acest lucru este posibil accesând pagina Data and Privacy a serviciilor Apple, bineînțeles, logat într-un cont Apple. Acolo, trebuie aleasă opțiunea „Transfer a copy of your data” și urmate instrucțiunile.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania
VIDEO Trump scoate la vânzare bucăți din costumul în care l-a făcut K.O. pe Biden. ”Mi se spune criptopreședintele!”, tună Donald Trump CITEȘTE ȘI VIDEO Trump scoate la vânzare bucăți din costumul în care l-a făcut K.O. pe Biden. ”Mi se spune criptopreședintele!”, tună Donald Trump

În funcție de numărul listelor de melodii selectate, procesul poate dura între câteva minute și câteva ore.

Până acum, singura cale de a-și lua cu ei listele de melodii pentru cei care decideau să renunțe la serviciul Apple în favoare unui concurent o reprezentau aplicațiile terțe.

YouTube Music este singurul serviciu suportat de noua funcționalitate, nefiind posibilă transferarea listelor de melodii către Spotify sau Amazon Music.

În același timp, se pare că Apple lucrează și la integrarea nativă a serviciului SongShift, care va face posibilă importarea listelor de melodii din Spotify.

viewscnt
Afla mai multe despre
apple music
youtube music
muzica