Premier Hospitality preia operarea hotelului Ramada Sibiu, deținut de familia Carabulea

Premier Hospitality preia operarea hotelului Ramada Sibiu, deținut de familia Carabulea
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 iun 2024

Premier Hospitality, companie independentă de consultanță și management în domeniul hotelier din România, condusă de Lucian Marinescu și Călin Ile, preia operarea hotelului Ramada Sibiu, printr-un contract de tip lease pentru o perioadă de 20 de ani, conform informațiilor primite de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Înainte de a fi prezentată aici, informația a fost anunțată pe Profit Insider

„Am decis să facem acest contract de chirie pe termen lung pentru a integra o nouă viziune modernă în cadrul business-ului nostru de familie, transferând operațiunile către o firmă specializată cu vastă experiență. Vom fi implicați în continuare în dezvoltarea afacerii cu obiectivul de a ajunge în topul hotelurilor din Sibiu și din țară”, spunea Oprea Carabulea, reprezentantul familiei Carabulea, proprietara hotelului.

FOTO Un nou brand hotelier intră în premieră pe litoralul românesc CITEȘTE ȘI FOTO Un nou brand hotelier intră în premieră pe litoralul românesc

Premier Hospitality va derula un program de investiții de aproximativ 3 milioane de euro, care va include atât modernizarea hotelului, cât și dezvoltarea personalului cu scopul de a aduce proprietatea la standardele actuale de echipare si servicii. Investiția este structurată pe termen mediu, în etape deja planificate.

"Observăm un interes sporit din partea proprietarilor și investitorilor din industria ospitalității pentru sevicii de operare hotelieră fie de management, fie de lease și suntem pregătiți să răspundem acestor cereri. Proiectul este emblematic pentru Sibiu și pentru întreaga țară fiind un hotel deja cunoscut și apreciat. Pentru mine personal este o locație importantă în mod particular deoarece am făcut parte din echipa care a dezvoltat-o și inaugurat-o în 2007. Este un angajament ambițios și responsabil al companiei noastre bazat pe încrederea în capacitatea noastră și a echipei noastre de a livra performanță și rezultate superioare”, a spus Lucian Marinescu. 

Premier Hospitality preia operarea hotelului Ramada Sibiu, deținut de familia Carabulea

La rândul său, Călin Ile a fost, până în toamna anului trecut, președinte al Consiliului de Administrație la Aro Palace Brașov.

Premier Hospitality preia operarea hotelului Ramada Sibiu, deținut de familia Carabulea

Premier Hospitality este una dintre cele mai cunoscute companii de consultanță în domeniul hotelier din România și activează pe piață de peste 12 ani. A fost implicată în mai mult de 50 de proiecte aflate în diverse faze de execuție, atât independente, cât și afiliate brandurilor internaționale.

În 2022, Premier Hospitality a fost licențiată ca operator independent pentru hotelurile francizate sub brandurile grupului hotelier Marriott International in Europa.

În luna februarie, Hotelul Doubletree by Hilton Oradea a trecut de la un contract de management la unul de franciză. În acest sens s-a apelat la serviciile Premier Hospitality.

Familia Carabulea deține, printre altele, și grupul Atlassib, unul dintre cei mai mari transportatori de călători pe distanțe lungi din România.

viewscnt
Afla mai multe despre
premier hospitality
ramada sibiu