Stay Fit Gym continuă achizițiile în România

Stay Fit Gym continuă achizițiile în România
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 iul 2024

Stay Fit Gym, al doilea cel mai mare lanț de săli de fitness din România, după numărul de centre deschise, continuă procesul de expansiune pe plan local.

Compania a anunțat preluarea integrală a unui centru de fitness în Florești, județul Cluj, deținut de Best Gym Society.

Urmărește-ne și pe Google News
Un avion privat al Google a aterizat la București CITEȘTE ȘI Un avion privat al Google a aterizat la București
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Odată cu această achiziție, Stay Fit Gym ajunge la o rețea de 40 de centre deschise la nivel național, compania aflându-se într-un proces accelerat de dezvoltare.

„Vom continua strategia noastră de creștere în toate regiunile țării, prin deschiderea de centre în orașele cu o populație de peste 50.000 de locuitori, atât în mod organic, cât și prin achiziții, atunci când centrele vizate îndeplinesc criteriile noastre privind facilitățile și locația. Acest plan reflectă angajamentul nostru de a face fitness-ul din România accesibil unui număr cât mai mare de persoane și de a promova un stil de viață sănătos”, a declarat Alexandru Lascăr, CEO al Stay Fit Gym.

Acesta este cel de-al doilea centru al rețelei din județul Cluj, după Stay Fit Central Cluj, deschis în luna martie a acestui an. În această localitate, compania plănuiește inaugurarea unui nou centru până la finalul lui 2024.

În luna mai, Stay Fit Gym a preluat două locații în Iași, iar în luna februarie a preluat două centre de fitness, în Brăila și Galați, deținute de Elite Gym.

Compania a lansat un proces accelerat de dezvoltare în urma intrării în acționariat a Morphosis Capital, în decembrie 2021, când lanțul de săli de fitness avea deschise șapte centre.

Economia Chinei a încetinit în al doilea trimestru CITEȘTE ȘI Economia Chinei a încetinit în al doilea trimestru

Conducerea companiei are în plan deschiderea a încă 10 centre în acest an, astfel încât să încheie 2024 cu 50 de centre de fitness în România. În ceea ce privește numărul de abonați, Stay Fit Gym vizează să ajungă la 50.000 de abonați până la finalul anului. 

Intrarea fondului de investiții Morphosis Capital în acționariat a fost la finalul lui 2021.

În 2023, Stay Fit Gym a înregistrat venituri de 41 de milioane de lei, dublu față de 2022. Pentru acest an, compania vizează venituri de aproximativ 76 de milioane de lei pe baza strategiei de expansiune și creștere organică.  

Stay Fit Gym a fost fondată în anul 2012 de trei antreprenori români – Alexandru Lascăr (CEO), Marius Preodișteanu (Head of Expansion) și Laurențiu Lascăr (Director Operațional).

În luna mai 2022 compania anunța că și-a format un Advisory Board compus din trei executivi, respectiv Vlad Ardeleanu, CEO al Medima Health, Iulian Cîrciumaru, Managing Partner al V7 Capital, și Mikael Fredholm, ex-CEO al World Class România.

viewscnt
Afla mai multe despre
stay fit gym
fitness