Vinul zilei: un rose românesc cu note floral-citrice, un vin proaspăt și echilibrat, un aperitiv solist reușit, la fel de savuros și alături de tarte cu brânzeturi sau fructe de mare

Vinul zilei: un rose românesc cu note floral-citrice, un vin proaspăt și echilibrat, un aperitiv solist reușit, la fel de savuros și alături de tarte cu brânzeturi sau fructe de mare
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 5 iun 2024

Soare Rose 2023, propunerea noastră de astăzi, vine de la crama Vinarte, companie fondată în 1998 de către investitori români, francezi și italieni.

Vinarte se bucură astăzi de domenii de renume care dau în fiecare an vinuri apreciate peste tot în lume.

Urmărește-ne și pe Google News

Soare Rose 2023 este un vin din podgoria de la Sâmburești, Olt, un cupaj rose obținut din struguri Cabernet Franc și Cabernet Sauvignon. Într-o frumoasă culoare de roz discret, Soare Rose 2023 dezvăluie arome principale de flori și fructe roșii. Elegant și armonios, vă recomandăm degustarea acestui vin la 7-8 grade Celsius, ca atare sau alături de tarte cu brânzeturi sau fructe, carpaccio de somon, fructe de mare sau alte preparate ușoare.

Evenimente
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
8 noiembrie - Maraton Black Friday
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Alin Ioniță: “Cum poate v-ați dat seama deja, astăzi Soarele răsare din Sâmburești și vine trimițând raze rozalii și parfumuri crocante, floral-citrice. Are o intensitate aromatică bună, o aciditate vioaie și regiștrii ce îi dau o ținută "fresh". Nu lasă alcoolul să iasă prea tare în față și asta pentru că aromele sunt dozate corect, echilibrul fiind păstrat cu succes. Poate suporta o distribuție variată la masă, dar poate rămâne un aperitiv solist reușit deopotrivă.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Unvinpezi.ro este un magazin online de vinuri care oferă peste 500 de etichete la cele mai bune prețuri. Pe Unvinpezi.ro veți găsi în fiecare zi, la ofertă, un vin excepțional, evaluat de experți. El va avea cel mai mic preț din online-ul românesc. Alături de el, sute de alte sticle alese pe sprânceană și o selecție de spirtoase. În plus, ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin