Vinul zilei: un Chardonnay cu aer nonconformist și rebel, care dezvăluie arome de fructe tropicale și condimente elegante

Vinul zilei: un Chardonnay cu aer nonconformist și rebel, care dezvăluie arome de fructe tropicale și condimente elegante
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 12 iun 2024

Colțul Pietrei Chardonnay 2023 de la Vitis Metamorfosis, recomandarea noastră de astăzi, este un vin bogat și complex.

Tradiție, pasiune și intuiție - asta ar descrie cel mai bine Vitis Metamorfosis, o cramă care susține și aplică principiile viticulturii ecologice. Compania propune și experiențe unice în regiunea Dealu Mare: degustări, tururi de cramă, evenimente private și corporate. Fiorenzo Rista este oenologul cramei aflate astăzi sub egida grupului Marchesi Antinori.

După cum îi spune și numele, Colțul Pietrei Chardonnay 2023 este obținut din struguri Chardonnay, unul dintre cele mai cunoscute soiuri de struguri pentru vin alb din lume.

Colțul Pietrei Chardonnay 2023 surprinde plăcut mai întâi prin aromele de fructe tropicale și condimente elegante. Aciditatea revigorantă asigură prospețimea acestui vin ce se recomandă a fi servit la o temperatură de 8-10 grade Celsius, alături de pește, fructe de mare, carne de pasăre, tot felul de preparate la grătar și salate.

Răzvan Jurca: “Ca aproape toate vinurile care ies din mâinile talentatului Fiorenzo Rista, și vinul de astăzi aduce un aer nonconformist și oarecum rebel. Iubitorii Chardonnay-ului baricat îl vor simpatiza pentru prospețime, gustul fin, bine echilibrat și aromele curate, pretențioșii se vor arăta încântați de mineralitatea lui de Chablis, iar începătorii își pot pregăti de pe-acum caietele de însemnări, fiindcă vor avea o întâlnire memorabilă despre care le vor povesti mai vechilor împătimiți vrute și nevrute, așa cum se face la un pahar de vin bun.”

Vinul poate fi cumpărat de aici.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Pe Unvinpezi.ro găsești zilnic un vin excepțional, evaluat de experți, la cel mai mic preț din online-ul românesc, în stoc limitat. Este platforma online de vinuri cu cele mai multe recenzii din România și singura care vinde în exclusivitate vinuri alese de o echipă de 15 experți, unii dintre ei câștigători la Campionatul Mondial de Degustare în Orb, ediția 2023. În plus, pe Unvinpezi.ro ai opțiunea de a deveni membru premium și astfel să beneficiezi de o mulțime de beneficii.

viewscnt
Afla mai multe despre
unvinpezi.ro
vin