Tranzacție - Lanțul de magazine Office Shoes preia un brand de la unul dintre cele mai importante grupuri de francize de modă din România

Tranzacție - Lanțul de magazine Office Shoes preia un brand de la unul dintre cele mai importante grupuri de francize de modă din România
Thomas Dincă
Thomas Dincă
scris 19 iul 2024

Lanțul românesc de magazine Office Shoes, cu peste 180 de unități atât în România, cât și în alte țări din regiune, preia activele legate de comercializarea de încălțăminte sub marca Skechers, care aparțin companiei Peeraj Brands International, unul dintre cele mai importante grupuri de francize de modă din România.

Tranzacția este efectuată prin firma Shoebox Product, care operează platforma Office Shoes, relevă date analizate de Profit.ro.

Urmărește-ne și pe Google News
CONFIRMARE FOTO A doua tranzacție imobiliară de răsunet din România în 2024. Una dintre cele mai bogate familii din Belgia cumpără mari proprietăți cu 110 milioane euro CITEȘTE ȘI CONFIRMARE FOTO A doua tranzacție imobiliară de răsunet din România în 2024. Una dintre cele mai bogate familii din Belgia cumpără mari proprietăți cu 110 milioane euro

De la lansarea din 1996, Office Shoes s-a transformat într-o rețea de magazine prezentă în 9 țări. Lanțul de retail peste 180 de magazine în diferite orașe din Romania, Cehia, Polonia, Ungaria, Slovacia, Croația, Bosnia & Herțegovina, Serbia și Muntenegru.

Shoebox Product comercializează încălțăminte casual și sport.

CONFIRMARE Tranzacție surpriză: Frații Raj și Alok Gupta intră pe piața de birouri din România și achiziționează sediul din România al UiPath CITEȘTE ȘI CONFIRMARE Tranzacție surpriză: Frații Raj și Alok Gupta intră pe piața de birouri din România și achiziționează sediul din România al UiPath

Rețeaua de magazine de modă Peeraj Brands International a ajuns în perioada de vârf în 2017, cu peste 100 de magazine și afaceri de aproape 300 de milioane de lei. Vânzarea rețelei de 54 de magazine de pantofi CCC, dezvoltate în sistem de franciză în România, către compania mamă a CCC din Polonia, într-o tranzacție de 33 de milioane de euro, a dus la înjumătățirea afacerilor Peeraj, iar, ulterior, pandemia a dus la închiderea unora dintre magazine.

Acum, grupul mai are în România circa 30 de magazine. În contextul schimbărilor provocate de pandemie și al închiderii magazinelor fizice deținute de Peeraj, grupul a decis, în iarna lui 2020, să lanseze și magazinul online distinctive.ro.

EXCLUSIV FOTO Familia Bîlteanu poate începe un ansamblu rezidențial major în Politehnică. Metroul SA va primi o parte din 500 de apartamente CITEȘTE ȘI EXCLUSIV FOTO Familia Bîlteanu poate începe un ansamblu rezidențial major în Politehnică. Metroul SA va primi o parte din 500 de apartamente

Peeraj operează în România magazine în franciză sub brandurile Swarovski, Emporio Armani, Boggi, Geox, Miniso și Skechers.

O parte din banii obținuți din vânzarea rețelei CCC au fost folosiți pentru achiziția lanțului de patru restaurante Calif-Condimental din București.

Grupul Peeraj este unul dintre cei mai importanți furnizori de servicii logistice din Emiratele Arabe Unite, capabil să manipuleze mărfuri generale și mărfuri periculoase. De asemenea, este unul dintre principalii furnizori de pachete de țevi, fitinguri, flanșe și supape pentru proiecte de petrol și gaze din Orientul Mijlociu, India, Pakistan, Bangladesh și continentul african.

viewscnt
Afla mai multe despre
sachin arora
peeraj
ubique development