PepsiCo promovează români în conducere

PepsiCo promovează români în conducere
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 14:08

Compania americană PepsiCo a decis două promovări în cadrul echipei de conducere pentru regiunea Europei de Est.

Emilian Dinică este promovat în rolul de East Balkans Supply Chain Director. În această funcție, Emilian va fi responsabil de implementarea strategiei de Supply Chain pentru East Balkans, de optimizarea proceselor, de maximizarea nivelului de performanță al hub-urilor operaționale și de producție din East Balkans precum și de sprijinirea inițiativelor PepsiCo Positive. 

Urmărește-ne și pe Google News
DECIZIE Subvenții de stat noi pentru panouri solare și sisteme de stocare a energiei CITEȘTE ȘI DECIZIE Subvenții de stat noi pentru panouri solare și sisteme de stocare a energiei
Evenimente
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania

De la momentul în care s-a alăturat echipei PepsiCo în anul 2018, Emilian Dinică a ocupat pozițiile de Manager al echipei Marketing Equipment, Manager de producție la fabrica Dragomirești, East Balkans Transformation Manager și Central Europe Transformation Manager. 

El preia această poziție succedându-i lui Daniel Drăgușin. Acesta a fost promovat în funcția de Senior Director, Supply Chain Transformation, Europe.

În noul său rol, Daniel Drăgușin va conduce inițiativele de transformare a Supply Chain la nivel european, unde va optimiza rețelele de producție, logistică și distribuție.

FOTO Jumbo intră în premieră într-un nou oraș din România, pe o fostă platformă industrială CITEȘTE ȘI FOTO Jumbo intră în premieră într-un nou oraș din România, pe o fostă platformă industrială

PepsiCo a generat o cifră de afaceri de peste 91 de miliarde dolari în 2023, adusă de un portofoliu de alimente și băuturi care include Lay’s, Doritos, Cheetos, Gatorade Pepsi-Cola, Mountain Dew, Quaker și SodaStream. Portofoliul PepsiCo are branduri ce generează fiecare, anual, peste 1 miliard de dolari în vânzări de retail.  

Multinaționala PepsiCo este prezentă în România prin două societăți comerciale care își împart activitatea de băuturi și cea de gustări. Quadrant – Amroq Beverages SRL reprezintă divizia de băuturi, iar Star Food EM SRL reprezintă divizia de gustări.

viewscnt
Afla mai multe despre
pepsico
emilian dinică