5 to go deschide birouri regionale de franciză în trei mari orașe: Ne-am propus un ritm alert de dezvoltare, putem ajunge rapid la 1.000 spații

5 to go deschide birouri regionale de franciză în trei mari orașe: Ne-am propus un ritm alert de dezvoltare, putem ajunge rapid la 1.000 spații
Profit.ro
Profit.ro
scris 30 mai 2024

Lanțul de cafenele 5 To Go, fondat în 2015 de Radu Savopol și Lucian Bădilă, menține obiectivele de extindere setate pentru perioada următoare și deschide, începând cu luna iunie 2024, trei birouri regionale de franciză, la Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, măsură care va asigura o acoperire optimă a acestor zone importante pe harta prezenței brandului în țară.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Decizia este una strategică, necesară în etapa actuală de dezvoltare accelerată, prezența fizică a unei echipe specializate contribuind semnificativ la o mai bună gestionare a relației cu potențialii francizați parteneri, la care se adaugă îmbunătățirea timpului de selectare și validare a spațiilor  adecvate pentru cafenele și o detectare mai facilă a oportunităților de business care apar în aceste orașe.

Auchan își crește afacerile în România, scade ca profit și număr de angajați. A anunțat recent că mărește prețul pentru fiecare recipient cu sigla SGR CITEȘTE ȘI Auchan își crește afacerile în România, scade ca profit și număr de angajați. A anunțat recent că mărește prețul pentru fiecare recipient cu sigla SGR

Cu un număr de 580 de cafenele deschise în acest moment, 5 to go targetează un total de 650 de locații până la finalul anului și atingerea bornei de 1.000 de cafenele în următorii 4 ani.

În jur de jumătate din numărul total de cafenele 5 to go se află la București, iar expansiunea propusă presupune atât consolidarea prezenței în orașe cu un număr semnificativ de cafenele 5 to go deja deschise, precum Constanța, Oradea, Suceava, Iași, Cluj-Napoca și Timișoara, cât și accesarea unui număr de aproximativ 40 de orașe noi.

„Ne-am propus un ritm alert de dezvoltare la nivel local, iar din analizele făcute recent reiese că putem ajunge 1.000 de locații în România într-un timp chiar mai bun decât cel propus, dacă susținem acest demers prin acțiuni concrete, complementare celor pe care le-am implementat până acum, care să ne aducă mai aproape de zonele pe care le vizăm și să ne păstreze cât mai conectați cu cei care vor franciza aici.

Una dintre aceste măsuri este deschiderea celor trei birouri locale, despre care am convingerea că ne vor ajuta în scalarea businessului“, declară Radu Savopol, cofondator 5 to go.

„O relație strânsă cu francizații este esențială pentru funcționarea businessului nostru. Ne apropiem deja de 300 de antreprenori în rețea, unii care gestionează două sau trei cafenele, alții fără prea multă experiență în acest domeniu, iar pentru ei – și pentru noi - este extrem de important să le fim aproape și să le oferim susținere one to one oricând este necesar. Deschiderea acestor birouri regionale este un pas care contribuie semnificativ la consolidarea echipei și la un răspuns mult mai prompt când situația o cere“, completează Lucian Bădilă, cofondator 5 to go.

5 To Go a înregistrat în primele 3 luni ale anului o creștere a vânzărilor cu 48%, comparativ cu aceeași perioadă din 2023.

Lanțul de cafenele a început demersurile și pentru deschiderea a două noi cafenele la Budapesta, în plus față de cele patru deja prezente în Ungaria. În plus, se pregătește să intre pe piața din Bulgaria, unde a semnat actele pentru două locații.

viewscnt
Afla mai multe despre
5 to go
cafenele
franciza