VIDEO Project & Construction Management sub indicativul VITALIS

VIDEO Project & Construction Management sub indicativul VITALIS
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 13 iun 2024

Dacă prima parte a ediției Legile Afacerilor a prezentat avocatura românească la rang înalt, cea de-a doua parte a continuat în aceeași notă, reflectoarele însă fiind puse pe segmentul de Real Estate, un domeniu puternic ce susține economia României.

Alături de noi în studioul Profit NEWS TV s-a aflat reprezentantul uneia dintre companiile de top de Project & Construction Management, VITALIS Consulting.

Urmărește-ne și pe Google News

Cu un portofoliu ce depășește 400 de proiecte, peste 100 de specialiști implicați și o viziune susținută de experiență, compania își continuă parcursul firesc, navigând și adaptându-se constant într-un domeniu aparent rigid.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

“Dezvoltarea orașului nu va avea loc peste noapte și sigur nu doar cu implicarea mediului privat. Însă, de la an la an, vedem o înfrumusețare a peisajului. Ne raportăm doar la ce ține de noi și observăm schimbări – în bine, desigur.” Aceste cuvinte aparțin invitatului nostru, Alexandru Samoilă, Managing Director, VITALIS CONSULTING.

Emisiune integrală:

Un material Investing in Property

viewscnt
Afla mai multe despre
vitalis
alexandru samoilă