Crosspoint Real Estate numește un nou Managing Director

Crosspoint Real Estate numește un nou Managing Director

Valentin Neagu

Profit.ro
Profit.ro
scris 29 mai 2024

Valentin Neagu, expert în domeniul imobiliar și bancar, cu un background în investiții, achiziții, dezvoltări industriale și managementul activelor imobiliare, se alătură companiei Crosspoint Real Estate în calitate de Managing Director.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

A făcut parte în ultimii 10 ani din echipa Globalworth România, acoperind pe rând coordonarea departamentelor de Investiții și Piețe de Capital, respectiv zona de Property & Facility Management. 

Metro trece în România de borna afacerilor de 10 miliarde lei și are mai mulți angajați CITEȘTE ȘI Metro trece în România de borna afacerilor de 10 miliarde lei și are mai mulți angajați

Valentin Neagu va coordona acum și activitatea operațională a companiei.

Fondată în 2005, Crosspoint Real Estate a gestionat portofolii totale de circa 180 milioane de euro și 50 de proiecte de dimensiuni mari pentru companii locale si multinaționale. 

Crosspoint Real Estate  este asociatul internațional Savills în România, una dintre cele mai mari companii de real estate la nivel mondial, fondată în 1855 – cu venituri de 2,24 miliarde lire sterline generate în 2023.

viewscnt
Afla mai multe despre
crosspoint real estate
valentin neagu