Andrei Lișinschi investește peste 20 milioane euro în faza a doua proiectului First Estates din Pipera, dezvoltat pe un teren de la George Becali

Andrei Lișinschi investește peste 20 milioane euro în faza a doua proiectului First Estates din Pipera, dezvoltat pe un teren de la George Becali
Profit.ro
Profit.ro
scris astăzi, 11:28

Dezvoltatorul Alsin Management, controlat de Andrei Lișinschi, va investi peste 20 milioane euro în faza a doua a proiectului rezidențial First Estates Pipera.

Prima fază, însumând 232 de apartamente, a fost vândută în proporție de peste 95%, în acest moment derulându-se procesul de predare a locuințelor.

Urmărește-ne și pe Google News
ULTIMA ORĂ Gigant german cu active de peste 15 miliarde euro confirmă - ia în calcul România CITEȘTE ȘI ULTIMA ORĂ Gigant german cu active de peste 15 miliarde euro confirmă - ia în calcul România
Evenimente
15 octombrie - Eveniment Profit Health.forum
31 octombrie - Maratonul de Educație Financiară
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania
14 noiembrie - Maratonul Agriculturii

Faza a doua a proiectului, formată din 232 de unități rezidențiale, se află în acest moment în construcție, livrarea fiind programată pentru primăvara lui 2025.

În 2022, Profit.ro a anunțat că gălățeanul Andrei Lișinschi, care a moștenit afacerea din metalurgie Profiland dezvoltată de tatăl său, intră pe piața rezidențială cu un proiect amplu, cu peste 400 de apartamente, în zona corporațiilor din Pipera, pe un teren ce i-a aparținut omului de afaceri George Becali.

Alsin Management mai are în dezvoltare și First Estates Villas, un proiect premium cu 20 de vile amplasat în zona Pipera.

viewscnt
Afla mai multe despre
andrei lișinschi
first estates
apartamente