NAGA devine Partener Oficial al clubului german Borussia Dortmund

NAGA devine Partener Oficial al clubului german Borussia Dortmund
Parteneri Profit.ro
Parteneri Profit.ro
scris 4 sep 2024

NAGA Group AG, compania condusă de antreprenorul român Octavian Pătrașcu și listată la Bursa din Frankfurt, a anunțat că a devenit Partener oficial al renumitului club de fotbal german Borussia Dortmund, care anul acesta a disputat finala Champions League. Parteneriatul este valabil pe 2 ani, până la finalul sezonului 2025/2026.

Ca partener  al Borussia Dortmund (BVB), NAGA Group primește drepturi exclusive de a folosi pe mai multe piețe, inclusiv în România, imaginea clubului și a jucătorilor săi în materialele de branding. Astfel, jucătorii vor apărea într-o serie de clipuri de promovare. De asemenea, NAGA și BVB vor desfășura campanii de activare cu baza de date a clubului. În plus, sigla NAGA va fi prezentă pe panourile publicitare LED la meciurile de pe renumitul stadion SIGNAL IDUNA PARK din Dortmund.

Urmărește-ne și pe Google News

Parteneriatul face parte din strategia noului NAGA Group, creat în urma fuziunii cu CAPEX.com - start-up-ul fondat de Octavian Pătrașcu, de a-și crește vizibilitatea în Germania, una dintre principalele piețe de interes. Totodată, prin acest parteneriat, NAGA își va putea crește expunerea și în alte regiuni globale importante și va putea promova produsele către noi grupuri țintă.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Octavian Pătrașcu, CEO NAGA Group: „Suntem încântați de oportunitatea de a sponsoriza Borussia Dortmund, un club care împărtășește ambiția și angajamentul nostru față de creștere și succes continuu. Fiind una dintre companiile FinTech de top din Germania, obiectivul NAGA este de a combina mai multe verticale și produse într-o singură “super-aplicație” (SuperApp). Așa cum Borussia a construit o comunitate puternică și pasionată de fani, NAGA se dedică dezvoltării unei platforme sociale care conectează utilizatorii la lumea financiară. Acest parteneriat ne permite să ne aliniem brandul cu o echipă si o  comunitate puternică, și să aducem platforma și serviciile noastre fanilor ambițioși, interesați de piețele de capital, care ne împărtășesc dorința de succes.”

Carsten Cramer, director general al BVB: „Suntem foarte încântați să-i urăm bun venit companiei NAGA ca noul nostru partener. Această colaborare combină puterea inovatoare a unei companii Fintech de top cu pasiunea și tradiția BVB. Așteptăm cu nerăbdare să începem să derulăm proiectele comune. ”

Despre NAGA

NAGA este o companie FinTech germană de top, care oferă un SuperApp ce integrează într-o singură platformă tranzacționarea socială, investițiile în acțiuni, criptomonede și neobanking-ul, beneficiind de tehnologie avansată dezvoltată intern. Operând în peste 100 de țări și având 9 birouri locale, NAGA oferă o gamă diversificată de servicii financiare clasice, dar și pentru criptomonede. Platforma oferă si un card fizic VISA care permite conversia automată din crypto în fiat, precum și funcții de cashback, feed-uri sociale dinamice și funcții avansate de copy-trading, permițând utilizatorilor să replice automat strategiile traderilor de succes. Proiectată pentru o comunitate globală, NAGA furnizează un ecosistem financiar inclusiv și eficient pentru investiții, tranzacționare și  gestionarea finanțelor personale.

viewscnt
Afla mai multe despre
naga
borussia dortmund