Netflix va transmite în premieră meciuri din NFL

Netflix va transmite în premieră meciuri din NFL
Profit.ro
Profit.ro
scris 16 mai 2024

Netflix a achiziționat drepturile pentru cel puțin patru meciuri din liga profesionistă de fotbal american (NFL), o premieră pentru platforma care caută să-și facă loc în lumea sportului, informează AFP.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Serviciul de video la cerere va difuza două meciuri în prima zi de Crăciun anul acesta și cel puțin un meci la aceeași dată în 2025 și 2026, scrie Agerpres.

SUA majorează tarifele pentru China, dar importă mai mult din Vietnam, dependent de China CITEȘTE ȘI SUA majorează tarifele pentru China, dar importă mai mult din Vietnam, dependent de China

Conform Wall Street Journal, Netflix, gigantul de streaming care își înmulțește incursiunile în lumea sportului, va cheltui 75 de milioane de dolari pentru a difuza fiecare din cele două meciuri de anul acesta.

Netflix s-a limitat mai mult la producerea de documentare sportive sau la crearea de evenimente proprii înaintea marilor competiții, lansând serialele documentare "Drive to Survive" despre Formula 1, "Break Point" despre tenis sau "Tour de France: în inima plutonului" (ciclism).

Platforma a mai produs un turneu de golf, Netflix Cup, precum și meciul de tenis Netflix Slam, între spaniolii Rafael Nadal și Carlos Alcaraz. De asemenea, pe 20 iulie, va transmite meciul dintre legendarul boxer Mike Tyson și vedeta YouTube Jake Paul.

viewscnt
Afla mai multe despre
netflix
nfl