Echipa Prima Sport se mărește

Echipa Prima Sport se mărește
Profit.ro
Profit.ro
scris 10 iun 2024

De la 1 iulie, Silviu Tudor Samuilă va face parte din echipa Prima Sport. Jurnalistul sportiv va realiza emisiuni despre campionatul intern, precum și despre fotbalul european, canalul de sport al Clever Media fiind deținător de drepturi pentru cele mai importante competiții de fotbal.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Silviu Tudor Samuilă va fi coleg cu un alt realizator proaspăt transferat la Prima Sport, Dan Udrea, dar și cu fostul internațional Basarab Panduru, cei trei fiind parteneri de dezbatere consacrați. Toți trei vor putea fi urmăriți pe Prima Sport și pe Prima Play.ro din iulie, când începe și noul sezon din Superliga.

Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR CITEȘTE ȘI Cătălin Drulă pleacă de la conducerea USR

Silviu Tudor  Samuilă a fost desemnat moderatorul anului 2023 de către Asociația Presei Sportive din România. A lucrat la Orange Sport, Telekom Sport, GSP TV, Național TV, B1 TV și la ziarul Sport XXI. Până la sfârșitul anului trecut a fost și editorialist la Gazeta Sporturilor. El și-a început cariera în presă cu un job de vară, care s-a transformat într-o viață petrecută în redacțiile de sport.  

 

viewscnt
Afla mai multe despre
silviu tudor samuilă
prima sport