Cele mai importante competiții de fotbal se văd la Prima Sport în următorii trei ani

Cele mai importante competiții de fotbal se văd la Prima Sport în următorii trei ani
Profit.ro
Profit.ro
scris 15 aug 2024

Prima Sport își extinde portofoliul de transmisiuni sportive prin achiziționarea drepturilor de difuzare a celor mai prestigioase competiții din fotbalul intercluburi: UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League. Aceste competiții vor fi transmise pe canalele Prima Sport în următorii trei ani, oferindu-le telespectatorilor șansa de a urmări în direct cele mai intense și spectaculoase meciuri din fotbalul european. Toate cluburile importante, toate meciurile care contează și toți jucătorii de top sunt la Prima Sport!

Prin acest parteneriat, postul de televiziune dedicat sportului din portofoliul Grupului Clever  își reafirmă  dorinta de a aduce în fața publicului românesc cele mai importante evenimente sportive, consolidându-și astfel poziția de lider în difuzarea competițiilor de fotbal de top. „Suntem extrem de mândri să anunțăm că Prima Sport va aduce în casele românilor cele mai mari competiții de fotbal intercluburi din Europa. Acest parteneriat cu UEFA subliniază eforturile noastre constante de a oferi conținut de cea mai înaltă calitate și de a ne asigura că fanii fotbalului din România nu ratează niciun moment important din aceste competiții. În următorii trei ani, Prima Sport va deveni destinația principală pentru iubitorii de fotbal,” a declarat George Petrule, coordonator programe Prima Sport.

Urmărește-ne și pe Google News

Prin transmisiunile live ale UEFA Champions League, UEFA Europa League și UEFA Conference League, Prima Sport își propune să ofere spectacol fotbalistic și adrenalină, însoțite de analize detaliate, comentarii avizate, dar  și de o acoperire completă a fiecărui meci, de la faza grupelor până la finală.

Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Pentru următorii 3 ani, la Prima Sport e fotbalul pe care l-ai visat!

viewscnt
Afla mai multe despre
prima sport
uefa europa league