Paramount Global începe disponibilizările

Paramount Global începe disponibilizările
Profit.ro
Profit.ro
scris 14 aug 2024

Paramount Global început să concedieze 15% din forța de muncă din Statele Unite, ca parte a reducerilor planificate de locuri de muncă, a anunțat gigantul media într-o notă internă, transmite Reuters.

Paramount, care deține rețele precum CBS, MTV și Comedy Central, își propune să reducă costurile anuale cu 500 de milioane de dolari și să revină la o creștere profitabilă înainte de fuziunea sa cu Skydance Media a lui David Ellison.

Urmărește-ne și pe Google News
Prima tranzacție: PartnerVet achiziționează clinica veterinară Sky Vet CITEȘTE ȘI Prima tranzacție: PartnerVet achiziționează clinica veterinară Sky Vet
Evenimente

24 septembrie - Eveniment News.ro – ROINVEST - Ediția a V-a. Parteneri: ACUE, ARB, CEC Bank, ROCA, TeraPlast
30 septembrie - Eveniment Profit.ro e-commerce – Provocările creșterii pe o piață cu concurență tot mai dură - Ediția a V-a. Parteneri: ARB, CEC Bank, ContentSpeed, eMag
7 octombrie - Eveniment Profit Energy.forum - Ediția a VIII-al Parteneri: ACUE, Electrica Furnizare, Raiffeisen Bank
5 noiembrie - Gala Profit – Povești cu Profit... Made in Romania. Parteneri: ARB, CEC Bank, Garanti BBVA, Raiffeisen Bank, Philip Morris Romania

Într-o notă internă, co-directorii generali ai Paramount au declarat că compania se află într-un ”punct de inflexiune” în care sunt necesare schimbări pentru a consolida afacerea, scrie News.ro.

Disponibilizările, care au fost anunțate în timpul unui apel cu investitorii organizat după raportarea rezultatelor financiare, săptămâna trecută, vor afecta aproximativ 2.000 de persoane.

Acestea vor continua până la sfârșitul anului 2024, 90% dintre reduceri fiind așteptate să fie finalizate până la sfârșitul lui septembrie.

Cel mai mare producător de bijuterii din lume mărește estimările de creștere. Și-a lansat propriile diamante cultivate în laborator CITEȘTE ȘI Cel mai mare producător de bijuterii din lume mărește estimările de creștere. Și-a lansat propriile diamante cultivate în laborator

Restructurarea vine în timp ce compania din New York navighează pe o piață de televiziune liniară provocatoare. Paramount a reevaluat recent valoarea activelor  rețelelor sale de cablu cu aproape 6 miliarde de dolari.

Divizia de streaming a companiei, care include Pluto TV și Paramount+, a raportat joi primul profit trimestrial în trei ani.

viewscnt
Afla mai multe despre
paramount global
concedieri