Volkswagen pune ChatGPT pe mașini

Volkswagen pune ChatGPT pe mașini
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris vineri, 14:00

ChatGPT este acum acum disponibil pe mai multe modele de mașini vândute de Volkswagen, după ce producătorul german l-a integrat în propriul asistent virtual.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

Golf, Tiguan, Passat și alte modele Volkswagen care vin cu asistentul virtual IDA beneficiază acum de aportul popularului chatbot ChatGPT.

Compania a integrat ChatGPT în propriul asistent virtual, oarecum asemenea modului în care Apple a integrat ChatGPT în iOS 18 pentru a-l oferi pe iPhone.

Aplicația ChatGPT de Mac, disponibilă pentru toți utilizatorii CITEȘTE ȘI Aplicația ChatGPT de Mac, disponibilă pentru toți utilizatorii

Cu integrarea ChatGPT, șoferii ar trebui să comunice mai bine cu asistentul virtual, care devine, astfel, mai bun la a comunica natural și a înțelege comenzile vorbite.

Pe lângă comenzile legate de unele dintre funcțiile mașinilor, utilizatorii pot acum să pună întrebări chatbot-ului, la fel cum se poate face prin aplicațiile dedicate sau serviciul web oferit de OpenAI.

Asistentul poate acum să ofere informații despre obiective turistice, rezultate pentru meciurile din fotbal și chiar să ajute la rezolvarea unor probleme de matematică.

La fel ca Apple, Volkswagen promite că datele personale ale utilizatorii ajung pe server, criptate, doar atunci când comenzile nu pot fi rezolvate local.

Cel puțin pentru început, Volkswagen va oferi acces la ChatGPT doar în Europa.

viewscnt
Afla mai multe despre
volkswagen
chatgpt
ai