Apple aduce în Europa serviciul online de testare a componentelor de iPhone

Apple aduce în Europa serviciul online de testare a componentelor de iPhone
Liviu Mihai
Liviu Mihai
scris joi, 12:44

Apple Diagnostics for Self Service Repair, serviciul online prin care orice utilizator poate verifica integritatea componentelor de iPhone, este acum disponibil în Europa.

Urmărește-ne și pe Google News
Evenimente

25 iulie - Maraton Medika TV - Sanatatea Aparatului Urinar
30 iulie - Maraton Profit News TV: Inteligența Artificială în Economie

ADSSR oferă utilizatorilor obișnuiți posibilitatea a-și testa produsele și a verifica integritatea și performanța componentelor - funcții disponibile anterior doar pentru service-urile autorizate.

Pe lângă iPhone, același serviciu poate fi utilizat pe Mac și Studio Display.

SUA cercetează China Telecom și China Mobile în legătură cu internetul și riscurile legate de cloud CITEȘTE ȘI SUA cercetează China Telecom și China Mobile în legătură cu internetul și riscurile legate de cloud

Serviciul poate fi folosit pentru a verifica ecranul, camerele foto, sistemul Face ID, integrarea software și sunetul. La finalul testului, acesta îi poate spune utilizatorului dacă o anumită componentă trebuie schimbată.

Pentru a testa un produs, însă, utilizatorul trebuie să ruleze testele de pe un al doilea dispozitiv Apple, care folosește iOS 17, macOS Sonoma 14.1 sau versiuni mai noi. Asta pentru că produsul testat va fi trecut în modul de diagnosticare.

Serviciul poate fi acum accesat din 32 de țări europene, printre care se numără Marea Britanie, Germania, Franța și Olanda. 

viewscnt
Afla mai multe despre
apple
testare
service
componente
iphone
mac
studio display
apple diagnostics for self service repair